Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 15. juni 2018

Videopremiere: KitFai – «The Way Ahead»

KitFai med medlemmer som har spilt i band som Leprous, Shevils, Over the Trees og Psyence Fiction har tidligere i år sluppet første singel «The Way Ahead» fra sitt kommende debutalbum. Nå har KitFai laget en kul sak av en video til singelen, den kan du se her oss, premiere!
Tekst: Victor Josefsen / Foto: Michaela Klouda

Om videoen:
«Utgangspunktet for videoen til «The Way Ahead» var et ønske om en litt utypisk musikkvideo. Mer stemning enn historie, og mer følelser enn narrativ. Videoene til Simen Skari har et særegent og kult uttrykk, og vi er veldig fornøyde med å få han med på prosjektet. Resultatet har blitt en drømmende og visuelt spennende musikkvideo, der Simen har fått frihet til å tolke låten på sin måte. Videoen spiller på at man går litt i seg selv på søken etter noe man ikke helt vet hva er, men gir rom for tolkning utover dette.» -KitFai

Regissør Simen Skari:
«Veldig gøy å jobbe på prosjekter hvor det er rom for å lage mer flytende, drømmende og abstrakte sceneries. Også har jeg kanskje en litt subtil mission med arbeidene mine, om å prøve og trigge litt av nysgjerrigheten man hadde som barn!»

Her er videoen. Enjoy!


Sjekk også KitFais singel nummer 2 «Something Real»

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Les også om Shevils og Psyence Fiction

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter