Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 18. juni 2018

Videopremiere: Mayflower Madame – «Before I Fall»

Mayflower Madame er ute med en stilistisk sort/hvitt- video til den like stilistiske psych-noir-låta «Before I Fall » fra deres nye utgivelse «Premoniton» (2018) , den kan du se her oss, norsk premiere. Mayflower Madame har rendyrket en stil som de mestrer godt, som de igjen viser her. Eminent video.
Av: Victor Josefsen  / Foto: Stillbilde fra video

Mayflower Madame om videoen

«Before I Fall» er den andre musikkvideoen som slippes fra vår ferske EP «Premonition». I forhold til resten av EP-låtene viser den en mer dempet og melankolsk side av Mayflower Madame. En slags psych-noir/post-punk ballade som rent lyrisk kretser rundt temaer som selvransakelse og lengsel når man føler man står på «kanten av stupet». Idéen bak videoen var å visualisere denne stemningen, men på en subtil måte – uten å legge noen klare føringer for hvordan den bør oppleves. Videoen ble spilt inn i Oslo på senvinteren 2018 og ble regissert av Astrid Serck.

 

 

Tittellåta på EP’en er med i ferske spor uke 21/2018 (her skriver vi også om EP’en)

 

Mayflower Madame har også sluppet musikkvideo til EP’ens tittellåt «Premonition»

 

https://mayflowermadame.bandcamp.com

 

Mayflower Madame. Foto: Sven Santelmann.

 

Plateanmeldelse: Mayflower Madame «Observed in a Dream» (2016)

Mer Mayflower Madame

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter