Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 2. juli 2018

Singelanmeldelse: Sunshine Reverberation – «Off The Coast»

Artist: Sunshine Reverberation

Singel: «Off The Coast» (2018)

Plateselskap: Westergaard Records

5

 

Et av høydepunktene på The Wednesday Knights’ debutplate (les anmeldelse), tittelåta «My Problem is You», nikker ærbødig til 13th Elevators’ «Your’re Gonna Miss Me», og andre mer eller mindre obskure, men klassiske 60s garasjerockere. I ettertid dokumentert på samlealbum fra Crypt, Nuggets, Teenage Shutdown/Back From The Grave-serien mfl.

Et av høydepunktene signert Tromsø-bandet Sunshine Reverberation er den nye singelen «Off The Coast», og da særlig ca. 1 minutt og 10 sekunder ut i låta, etter tekstrofene «all i need, some cheeze, som wine, and some cheeze» (gjentas ut i låta), der de også nikker til referansene nevnt innledningsvis. Det er som å oppdage en 60s garasjerock/punk-klassiker, jeg overdriver ikke, dette er dritbra, for å si det på godt norsk.

 

 

Singelen er utgitt på 7″ split-vinyl med det Nord-Irske bandet The Bonnevilles og låta «Reflex Liar». En groovy, drivende rocker. Med andre ord er det ingen grunn til ikke få med deg litt god ny-klassisk garasje/psych-rock i tiden som kommer. I samme slengen kan Sunshine Reverberation sine to plater trygt anbefales, mye vital psych/garasje-rock å oppdage her også.

 

 

Sunshine Reverberation spiller «Off The Coast» og andre coole låter på Buktafestialen i Tromsø 19-21. juli 2018

 

 

Les også:

Sunshine Reverberation – Album: «Hive Mind»

Sunshine Reverberation – Album: «Sunshine Reverberation»

Debutplata til Sunshine Reverberation er bobler på en våre skribenters årsbesteliste i 2017.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter