Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 15. oktober 2018

Videopremiere: Kalandra – «Brave New World»

Kalandra slipper en animert musikkvideo/tekstvideo til sin siste eminente singel «Brave New World» som har hentet inspirasjon fra boken med samme tittel av Aldous Huxley og diktet «Du må ikke sove» av Arnulf Øverland. Videoen kan du først se her. Premiere!
Av: Victor Josefsen / Foto: Are Næsse

Lyden av  «Brave New World» er en energisk symbiose av akustisk folk, vrengte gitarer, store synthesizere og svevende vokal. Teksten og temaet for låten har hentet inspirasjon fra boken «Brave New World» av Aldous Huxley (som i sin tid også inspirerte boken «1984») og diktet «Du må ikke sove» av Arnulf Øverland.

I tillegg til godordene i denne blogger er låten blitt anbefalt og spilt på Urørt og debuterte på P3-Ruben ved release etterfulgt av egen høytopplesning av diktet «Du må ikke sove» (!).

Kalandra om videoen:
– Vi har lenge fått en del forespørsler om tekstene på låtene, så vi tenkte at denne gangen kunne vi vel poengtere det i form av en lyric video. Videoen er laget av en god kompis av oss som heter Espen Hoem. Han har virkelig tatt i betraktning alle ideer vi har kommet med og vært svært tålmodig. Vi er stolte av å endelig ha vår første lyric video ute. Bildene består av noen subtile og noen ganske klare referanser til inspirasjonskildene bak låten. Vi liker å la folk få lov til å tenke selv.

 

 

Nylig slapp Kalandra også en livevideo av låten spilt inn i Kulturkirken Jakob:

 

Bandet har nylig vært på en lengre turné i Russland og England, samt varmet opp for Gåte og Wardruna på Storås. De er klare for en Sørveiv denne høsten, og har flere spennende konsert og release-nyheter i ermet.

 

Mer Kalandra

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.