Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 2. november 2018

Videopremiere: Benjamin Finger – «A Glimpse»

Benjamin Finger sto for et av årets beste norske album i fjor med «For Those About to Love». Nå er han aktuell med ny video & låt fra den kommende plata, og tradisjonen tro kjører vi premiere på enda en spennende Finger-låt/video!
Tekst: Victor Josefsen

Benjamin Finger sto for et av årets beste norske album i fjor med «For Those About to Love» var. (Les omtale i musikalske sidespor). Snart er han aktuell med nytt album med tittelen «Into Light», som blir gitt ut  den 23/11 – 18 på labelen Forwind . Innspilt og mikset i Oslo, med vokal av Inga-Lill Farstad (Children And Corpse Playing In The Streets) og cello av Elling Finnanger Snøfugl.

I likhet med uttrykket på plata «For Those About to Love» viser Benjamin Finger med komposisjonen «A Glimpse» at han fortsatt er utforskende. «A Glimpse» åpner A-siden på den kommende plata, og igjen beveger Benjamin seg inn i et mykt, støyende ambient landskap. Generelt blandes ambient med elektroakustiske og moderne klassiske elementer på plata. Vi kommer helt sikkert tilbake til den! Videoen til «A Glimpse» har Benjamin Finger regissert selv. Den er (som alltid) skutt på Super 8mm.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

 

Mer om Benjamin Finger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter