Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. november 2018

Stemningsfull musikk akkompagnerer brevskrivingskveld

Skriv årets julekort hos oss, send noen ord til noen du ikke har snakket med på lenge og la roen senke seg i før julestresset tar deg. Vi inviterer alle til en stemningsfull kveld i vår flotte hovedsal der Jazzpatruljen spiller for oss, med Håkon Norby Bjørgo, Lyder Øvreås Røed og Jørgen Kasbo.
Av: Victor Josefsen

Hovedbiblioteket åpner dørene for en stemningsfylt brevskrivingskveld i hovedsalen, der du kan ta pennen i hånd, la øyeblikket manifestere seg på papiret og dele det med en annen. Møt opp, skru av telefonen, la roen senke seg og hengi deg til brevskrivingens fortrolige rom.

Brevskrivingen vil bli akkopagnert av Jazzpatruljen, bestående Håkon Norby Bjørgo, Lyder Øvreås Røed og Jørgen Kasbo.

Håkon Norby Bjørgo (kontrabass) lever som frilanser i Oslo og turnerer i Europa med egne band. Han slapp i mai sitt første album som bandleder og komponist av samtlige spor. Medvirker i tillegg på fire andre plateutgivelser i 2018. Håkon har bakgrunn fra Norges musikkhøgskole, der han for øyeblikket tar mastergrad i jazzutøving.

Lyder Øvreås Røed (trompet) lever som frilanser og spilte i sommer på flere av landets fremste musikkfestivaler, deriblant Øyafestivalen. Spiller i band som Fieh, Mosambique, Slow Is The New Fast og Bangkok Lingo. Opptrådte med Fieh på NRK-programmet Lindmo i våres. Har bachelorgrad i utøvende musikk fra Norges musikkhøgskole.

Jørgen Kasbo (gitar) er nylig ferdigutdannet ved Norges musikkhøgskole med en bachelor i utøvende jazz. Nå freelanser han og skal ut på juleturné med Adam Douglas, men er også aktuell med egne prosjekter som Fieh, Sparkx og Kløversvingen.

 

 

Velkommen!

Tid: torsdag 29. november kl. 19:00–22:00

Facebook event

 

Mer om Håkon Norby Bjørgo

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 18 andre abonnenter