Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 9. januar 2019

Låtpremiere: Gribbene – «Jeg er redd»

Asfaltrockerne i Gribbene har jobbet seg videre fra de naive 20-årene og seiler nå hardnakka inn i de etablerte 30-årene. Med et par nye kids, nye bandmedlemmer og nytt materiale i baklomma er Gribbene snart klare for andre singelslipp 11. januar med paranoiapønkrocker'n «Jeg er redd» fra deres kommende andre albumutgivelse. Du kan lytte på den her oss allerede i dag, premiere!
Av: Victor Josefsen / Foto:  Kristian Dale

Asfaltrockerne i Gribbene har jobbet seg videre fra de naive 20-årene og seiler nå hardnakka inn i de etablerte 30-årene. Med et par nye kids, nye bandmedlemmer og nytt materiale i baklomma slapp Gribbene i november deres første singel «Sviker’n» fra deres kommende album «Megomani» som slippes 25. januar. Singelen ble meget godt mottatt av undertegnede, les mer her.

Nå er Gribbene klare med andre og siste singel, paranoiapønkrocker’n «Jeg er redd», før albumslipp. Den slippes 11. januar, men du kan lytte på den her oss allerede i dag, premiere!

– «Jeg er redd» handler om frykten for å møte utfordringer som kan overrumple en, frykten for å mislykkes i sosiale settinger du tidligere mestret, og konsekvensene av å bli så selvbevisst at selvbildet blir et problem. Noen av oss bruker kanskje for mye energi på å vurdere seg selv i samspill med andre, i den grad at det gjør oss syke.
– Marius Roti – vokal

– Musikalsk sett ligger låta og ulmer i det mørke dypet av angst og semidepresjon. Det instrumentale gjenspeiler hele veien de nevrotiske følelsene det synges om, og både tekst og toner føler med hverandre.
Kim Raaden Hoque – gitar

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter