Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. januar 2019

Låtpremiere: Deathcrush – «EGO»

Deathcrush gir ut ny singel, «EGO», i morgen. 18. januar fra deres første fullengder noensinne, «MEGAZONE», som slippes på Bergens Apollon Records 8. mars. Deathcrush kaster oss hodestups inn i 2019 med en forvridd tolkning av eurodance og grunge. Så uansett hvor algoritmene tar deg i 2019, gjør deg klar for «EGO». Du kan lytte på den her og nå!
Av: Victor Josefsen

Uten å være kopikatter har Deathcrush tatt inn over seg mye av råskapen og attityden til riot grrrl bevegelsen, det rytmiske i 1980-talls b-boy hiphopen og skapt en nesevis forførerisk sammensmeltning av støy, pop og beats, skriver vår skribent da han opplevde dem på Øya i 2013.

Da en annen av våre skribenter var på konsert med Deathcrush for 3 år siden meddelte han: Deathcrush er jo litt vanskelige å båssette, så sjangermessig opererer de innen grindcore? Ish?

I 2019  kaster Deathcrush med singelen «EGO» oss hodestups inn i 2019 med en forvridd tolkning av eurodance og grunge. Så uansett hvor algoritmene tar deg i 2019, gjør deg klar for «EGO». Du kan lytte på den her og nå!

 

 

 

Videoen til «EGO», som det ikke er satt dato for ennå, inviterer deg inn i Deathcrushs univers, i en lek med venner og egoer, hengende i øveroms-ganger, Transgressive House og DC-crib. En delt opplevelse, som viser at livet ikke trenger å være kjedelig hvis du bare melder deg inn. Her er en teaser.

 

 

 

«EGO» singelcover

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter