Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 19. februar 2019

Singelanmeldelse: Magic Mirror- «Spring»

Artist: Magic Mirror

 

Singel: «Spring» (2019)

 

Plateselskap: Diamond Club

 

5

 

Magic Mirror, som blant annet består av vokalist og gitarist Håkon Kjenstad fra Heartbreak Satellite (Heartbreak Satellite – Are U OK?, ferske spor uke 6/2018), Tuvaband (albumet «Soft Drop» ble kåret til det 10.ende beste norske albumet av en våre skribenter i fjor) og nå oppløste Panda Panda (jeg kåret Panda Panda sitt fjorårsalbum «Tulips»vtil det 17.ende beste norske albumet). Et annet medlem av gruppa som må nevnes er gitarist Hermann Wildhagen, han var også med i Panda Panda. Ellers er han med i mange andre band, et av dem, Rosewood Alley (duo), var med i musikalske sidespor – uke 21/2017. Samme år ga Hermann ut 3 singler (og en EP) som fikk strålende mottakelse av oss.

Magic Mirrors første singel «Look Into My Eyes» mottok  fortjent karakteren 5- av vår anmelder i 2017: «Det er catchy og melankolsk. Småpsykedelisk uten å bikke over». Den nye låten «Spring» er støpt i omtrent samme form, med noe luftigere produksjon og med de vinnende småpsykedeliske støv-rufsete elementene inntakt. Låta handler om å lengte etter varmere og lysere dager, og om all forvirringen og apatien som vinteren kan medbringe, skriver labelen Diamond Club, og det er akkurat den følelsen låta bringer fram, ihvertfall feelinga av varmere og lysere dager for undertegnede, jeg blir aldri apatisk pga. at det vinter. Noen referanser, Yo La Tengo og The Flaming Lips, som også Diamond Club nevner.

Jeg håper at Magic Mirror oppnår nok oppmerksomhet med denne singelen, noe som vil gjøre det lettere for dem å få ut enda mer musikk. Vi har sagt det før og sier det igjen, det lages veldig mye bra musikk i Norge for tiden, noe som naturlig nok fører til at det er mange utøvere som «slåss» om oppmerksomheten, således kan det være for vanskelig for Magic Mirror og andre gode utøvere å få den mottakelsen de fortjener.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter