Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. april 2019

Låtpremiere: Twin Pines Mall – «Void»

Twin Pines Mall er post hardcore-prosjektet til Uno Møller fra Team Me og Andreas Westhagen fra Carnival Kids. Andreas har også mikset bl.a. våre favoritter Spielbergs. I dag kjører vi ekslusiv premiere på låta «Void»! Den er fra en EP som kommer i morgen fredag 5. april.
Av: Victor Josefsen / Foto: Tyge Møller Christiansen

Twin Pines Mall er hjertebarnet til Andreas Westhagen (Carnival Kids, Imitating Aeroplanes) og Uno Møller (Uno Møller, Team Me) og startet sommeren 2009 som et lite eksperiment i stua til Unos mormor. Eksperimentet ble fort til en post-hardcore-duo med mye på hjertet.

Twin Pines Mall er snart aktuelle med en EP-trilogi som til sammen blir et helt album. Albumet med tittelen «Love Is a Lonely Ghost» blir sluppet i tre deler i løpet av våren 2019. Første del kommer 5. april, inkludert låta «Void» som du kan lytte på i dag, så del to og tre de påfølgende månedene, hvor det samles til én utgivelse til slutt. Alle delene kommer med en måneds mellomrom før albumet kommer til slutt.

Her er noen ord fra bandet om låten «Void» :
«Void ble skrevet på den gamle klassiske Twin Pines Mall måten. Uno på gitar, Andreas på trommer, så spiller vi det første som faller oss inn. Andreas spiller noen takes med trommer, jeg spiller gitar, og så bygger vi låta ut i fra det. Void var den siste låta som ble ferdig til albumet. Vi manglet vokal og tekst en lang stund, og var litt usikre på hva vi skulle med låta. Så, ved frokostbordet, den siste dagen med innspilling, så kom det. Vi skrev tekst der og da, og gjorde vokalen etter vi hadde drukket ferdig kaffen. Alt ligger i ferskt hjemmebakt brød og god kaffe. Etter vi var ferdig gikk vi ut og så etter rompetroll».

 

 

Låta «Void» kommer etter hvert på Twin Pines Malls «Love Is a Lonely Ghost» som er et slags konseptalbum.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk av disse og andre artister i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter