Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 12. april 2019

Videopremiere: Monalia – «HTLT»

Monalia slapp albumet «So Much Better» fredag 5. april. I dag slipper bandet musikkvideo til låta «HTLT» som ble meget godt mottatt av oss, et blinkskudd av en låt. Vi kjører eksklusiv videopremiere!
Tekst: Victor Josefsen / Foto: Anna Hotvedt

«HTLT» er Monalias andre singel fra deres nye album «So Much Better». Grunnlegger, Terje Halmrast, har sine røtter i Telemarksfjellene og sier at «HTLT» står for «Hate This Lukewarm Thing» og handler om å bryte opp med det som tapper deg for energi og tid. Gå heller for drømmene dine og det du egentlig vil drive med her i verden.

Jeg er glad for at Terje fulgte drømmende for «HTLT» er bra. Monalia henter inspirasjon fra både 60-tallets populærmusikk og den britiske undergrunnsscenen på 80 og 90-tallet. Når man anvender grunnrissene i 60s-psykedelia/psych og Spacemen 3/Darkside/ Spiritualized og tøyer uttrykket i sin egen retning, da kan kvalitet oppstå. Og det har det gjort i dette tilfellet. Låten har sterk produksjon og er en gjennomført låt som vokser ved hver gjennomlytting. Ekstra poeng til vokalist Stine Helen Tunstrøm, hun synger med en herlig, slepen autoritet

 

Monalia om videoen

«vi ønsket at videoen skulle underbygge stemningen og budskapet i låten. Følelsen av å sitte fast i den grå og kjedelige hverdagen, og lengselen etter noe mer – noe som kan «vekke deg»

«men vi har også tenkt at videoen skal gi plass til musikken….»

 

 

En annen singel fra albumet, nesten like bra«Coming Home», kan du lese om i Ferske spor uke 7/2019.

Jeg anbefaler hele albumet.

 

Her kan du søke etter og låne musikk av disse og andre artister i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter