Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 9. mai 2019

Singelpremiere: Charlotte Qvale – «Broken Heart Syndrome»

Det er duket for singelslipp med Charlotte Qvale fredag 10. mai, og du kan lytte til låta allerede nå! Hennes forrige singel «We Are Losers» er catchy elektropop med leken og kreativ produksjon. Charlotte Qvale har til den nye låten plukket opp gitaren, og med popmelodiøse og melanskolske «Broken Heart Syndrome» befester hun igjen sin posisjon som en dyktig popsnekker.
Av: Victor Josefsen / Foto: Julia Naglestad

Charlotte Qvale vendte tilbake for fullt som soloartist med «Nothing To Sell» i fjor sommer, den stemningsladete duetten med Jonas Alaska. Høst/vinter 2018 slapp hun Tigerstaden-låta «Oslo (gets cold this time of year)», en yndig, melankolsk og låt. Hun fulgte opp i februar 2019 med «We Are Losers», laget sammen med Thomas Eriksen, en catchy elektropop låt med leken og kreativ produksjon.

Med den nye låten «Broken Heart Syndrome» befester Charlotte Qvale sin posisjon som en dyktig popsnekker. Charlottes force er sammensmeltingen av det popmelodiøse håpefulle samtidig som låtene innehar blå stemninger.

– Jeg planlegger ikke hva som skal skje når jeg tar en låt med meg istudio, men når man har god kjemi med sine samarbeidspartnere blir det raskt klart hva som skal til for å skape en slags form. Denne gangen sa jeg til Thomas (produsent) at vi måtte plukke opp gitaren. Det gjorde vi, og «Broken Heart Syndrome» høres ikke ut som noe jeg har laget før, forteller Charlotte Qvale.

Lytt og nyt «Broken Heart Syndrome»

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Se relaterte saker under.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter