Søk Meny Lukk
Lukk
Av: David Jønsson Anmeldelser 8. august 2019

Øya 2019 – Penelope Isles

Penelope Isles sjarmerte i ettermiddagssolen. Friskt tilskudd på den britiske indiescenen.
Tekst: David Jønsson / Foto: Maja Brenna

Det var tynt med folk når britiske Penelope Isles gikk på scenen, «this is a laidback mood», som de selv sa der de skuet ut over sletta. Litt pussig at det ikke var flere som hadde markert dette bandet i programmet, de har fått gode omtaler for debutalbumet «Until The Tide Creeps In», som kom ut på Bella Union i sommer. Men vi får tilgi publikum med at det var tidlig på dagen og at de spilte samtidig som de norske indieynglingene i I Was A King.

Det var heldigvis flere som kom til Fortum etter hvert og fikk med seg en overbevisende konsert fra de unge britene. Albumfavoritter som «Chlorine», «Leipzig» og «Cut Your Hair» satt som et skudd, og det var tydelig at bandet storkoste seg på scenen i ettermiddagssolen. «Round» fungerte også meget godt i denne settingen.

Settet ble avsluttet med et 10-minutter langt spor som dronet i vei og sørget for en støyende og deilig avslutning. Penelope Isles viser seg å være et friskt tilskudd på den britiske indiescenen og ikke minst var det en usedvanlig frisk start på torsdagens konsertprogram.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 19 andre abonnenter