Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 6. september 2019

Låtpremiere: Ane Monsrud – «Seasons»

I 2017 kjørte vi premiere Ane Monsrud sin låt «GIRL», en forførende melodi badet i en organisk og elektronisk sound. I dag fredag 6. september gir Ane Monsrud en ny forførende singel med tittel «Seasons». Vi kjører premiere!
Av: Victor Josefsen

Med den nye singelen «Seasons» inviterer Ane Monsrud lytterne inn i sitt stemningsladete univers hvor hun åpner opp for både hverdagens tankemylder og filosofiske og eksistensielle spørsmål. Produksjonen er gjort av Torben Jensen, fyren bak laptopen og samtlige instrumenter, som har skapt et varmt sound som utfyller stemningen i teksten og vokalføringen til Ane.

– I «Seasons» tar jeg deg med tilbake i tid til min farmors gammeldagse kjøkken hvor noen av de fineste barndomsminnene mine fant sted. Sangen handler om tiden som løp forbi oss, om det såre og vanskelige i når livet forandrer seg og nye epoker som kommer vår vei, forteller Ane om låten hennes nye låt «Seasons», som vi kjører premiere på, og fortsetter:

– Den handler om hvordan en bestemt duft eller smak kan ta deg med tilbake i tid og vekker en rekke minner som lå på lur helt innerst i bakhodet. I min farmors gigantiske hage hvor det både var hengekøye, bringebærbusker og store trær man kunne klatre i hadde jeg dessuten mitt eget tre (tissetreet).

Musikken kan beskrives som alternativ nordisk popmusikk med en kontrastfull blanding mellom organisk og elektronisk sound.

Ta en lytt!

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Videopremiere: Ane Monsrud – «GIRL»

 

Echoes in Veil – tenker snarere i sound enn i harmonikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter