Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. oktober 2019

Videopremiere: Trupa Trupa – «Of the Sun»

I februar kjørte vi videopremiere med det spennende polske bandet Trupa Trupa sin hypnotiserende låt «Dream About». Musikkvideoen er regissert av Benjamin Finger, som nå har mekka ny musikkvideo for bandets låt «Of the Sun». Bli med inn i en spøkelsesaktig og melankolsk verden. Ny Trupa Trupa videopremiere!
Av: Victor Josefsen / Foto: Steve-Hampson

I tillegg til vår videoepremiere tidligere i år på «Dream About av det spennende polske bandet Trupa Trupa, kjørte vi norsk premiere på musikkvideoen til «To Me» av bandet i 2017 (som nevnt ovenfor). Hypnotiserende «Dream About» og den kontrastfylt låta «To Me» er to låter du ikke bør gå glipp av, det samme med den nye låten og «Of the Sun». De særegne videoene til alle 3 låtene er altså regissert av Benjamin Finger.

Benjamin Finger forteller om låt og video:
Låta «Of the Sun» ble skrevet av Wojtek i bandet. Det var det første sporet jeg umiddelbart falt for da jeg forhåndslyttet til albumet for noen måneder tilbake. Sangen hadde en sterk innvirkning på meg, jeg ble dratt mot en spøkelsesaktig verden og en dyster melankoli som preget stemningen. Lydbildet var også interessant, passe mørkt og rufsete med en skeiv pianolinje som repeteres. Det skaper en følelse av isolasjon, fremmedgjøring og noe som er tapt. Jeg ble dratt mot noe ubehagelig (muligens et surt vindkast av synther) som ligger under overflaten. Videoen er skutt på Super 8mm og Dv-Cam da jeg ofte foretrekker å blande disse formatene. Barn og dyr ser ut til å være et tema jeg stadig vender tilbake til. Kanskje det skyldes at jeg synes de representerer noe uskyldig og ærlig i en veldig mørk, kaotisk og turbulent verden.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter