Søk Meny Lukk
Lukk
Av: David Jønsson Anbefalinger 1. november 2019

Konkurranse: Vinn Spielbergs-vinyl!

Spielbergs er ute med nytt mini-album og bandet har gitt oss to eksemplarer av vinylen som vi skal lodde bort.
Tekst: David Jønsson / Foto: Simen Skari

Spielbergs slipper i dag «Running All The Way Home», et splitter nytt mini-album som holder like skyhøy kvalitet som debutalbumet. Det er ikke hverdagskost at et band får så ekstatiske anmeldelser som Spielbergs fikk for debuten som kom tidligere i år. Dette har ført til heftig turnéaktivitet i England og resten av Europa. Spielbergs’ storslagne og fengende indierock har funnet et stort, sulteforet publikum.

Blant de åtte sporene finner vi de nye låtene «Oh No» og «Fake a Reaction», samt to uutgitte låter fra innspillingene av albumet, deriblant låten som gav tittelen til albumet.

Spielbergs er så innmari ålreite at de har gitt oss to eksemplarer av den knallfine vinylutgaven av «Running All The Way Home», som de vil gi bort til to heldige personer.

For å være med i konkurransen må du svare på dette enkle spørsmålet:
Hva heter debutalbumet til Spielbergs?

Send svaret på mail til victor.josefsen@deichman.no. Skriv Spielbergs i emnefeltet. Fristen for å være med i konkurransen er mandag 4. november kl. 12.00. Vi kontakter vinnerne i etterkant. Lykke til!

Her kan du høre det ferske mini-albumet:

 

Her er de to heldige vinnerne av den knallfine vinylutgaven av «Running All The Way Home»: Anne Clementine Linde og Eirik Moseid (4. november 2019, red.anm.).

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter