Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 14. november 2019

Låtpremiere: Stine Makó – «No one knows the feeling of tomorrow»

Etter debutsingelen «Him», som kom i vår, har Stine Makó brygget på mer høstlige stemninger. 15. november slipper hun dobbelsingelen «Tomorrow / Honey», en ode til både ruskevær og vinterkvelder kamuflert som stemningsladet, akustisk indiepop. Du kan lytte på det første sporet allerede nå! Vi kjører premiere!
Av: Victor Josefsen

Etter å ha sluppet tre egenproduserte sanger på Soundcloud var Stine Makó ute med debutsingelen «Him» i vår. De tre første låtene hennes ligger i et stemningsladet elektronika-landskap, mens låten «Him», som kom 24. mai, er mer nedstrippet akustisk (hun begynte å lære seg å spille gitar i fjor).

«Dette er 4 låter som viser at Stine Makó er en lovende utøver som blir spennende å følge videre. En forførende låt som lover godt for EP’en hennes som slippes til høsten», skriver jeg om låtene i Ferske spor uke 23/2019.

Nå er Stine klar for å gi ut ny og mer akustisk musikk.  Ta en lytt til det første sporet  «No one knows the feeling of tomorrow» fra dobbeltsingelen «Tomorrow / Honey»!

 

Her om låta fra Stine Makó:

Selve kjernen i låten omhandler mystikken rundt det å aldri kunne vite hva morgendagen bringer (en tanke som kan være like betryggende som den kan virke skremmende), og viktigheten av å sette pris på alle de små øyeblikkene i livet.

 

Låten er i sin helhet veldig minimalistisk og naken, men det var også intensjonen når jeg laget den. På den måten ligger hovedfokuset på teksten, og det hele føles gjerne mer nært og personlig.

 

 

Jeg har alltid mange tanker i hodet på en gang, noe som kan være veldig fint, men også litt slitsomt i en låtskrivingsprosess. Fint fordi det åpner opp for mange spennende idéer, men slitsomt fordi det kan være vanskelig å få manifestert en tanke skriftlig, ettersom den gjerne forsvinner like fort som den dukker opp. Derfor bruker jeg som regel veldig lang tid på å skrive ferdig en tekst. Denne låten ble på en måte et friskt pust for meg selv som låtskriver, og det var veldig befriende få ned på papiret akkurat hva jeg tenkte på i øyeblikket. Derfor føler jeg også at låten fanget essensen av selve øyeblikket veldig godt, hvor jeg så ut av vinduet en sen natt og undret over morgendagen.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter