Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. februar 2020

Videopremiere: Burning Motherfuckers – «Burning Euforie»

Burning Motherfuckers, spiller årets første konsert på Enga 14. februar (Valentine's Day!) og kommer til å vise fram materiale fra den kommende plata. Denne gangen har de slått seg sammen med de legendariske støyerne i Epikurs Euforie som skal bane vei inn i øregangene på folk. I anledningen konserten har Øystein (trommer) klippet sammen noen videosnutter fra rundt år 0 hvor begge bandene møtes i et euforisk samvær. Premiere!
Av: Victor Josefsen / Foto: Sylwia Rodan

Burning Motherfuckers, aka Øystein Monsen og Thomas Eggum, fulgte opp sin egenrådige og kompromissløse debut-EP fra 2012 med plata «This Century» i 2017. Det første som slo meg når jeg hørte på den plata er hvor befriende det er med norske band som Burning Motherfuckers, som bare kjører på med sin egen greie uten tanke om innpass i A-lista til P3. For all del, ingenting gærent med det, uansett befriende.

På «This Century» er Burning Motherfuckers like intense som på debut-EP’en, selv på sitt mest strukturerte. «På sitt ypperste innehar Burning Motherfuckers en intensitet og (ur)kraft få andre toucher i Norge», skriver jeg i anmeldelsen av plata, og på den kommende plata lover de enda mer urkraft og råskap.

– Videoen er et frampek mot vårt kommende album nr. 2, men ingen av låtene i videoen er med på plata, forteller Burning Motherfuckers, og legger til:

– Det handler vel så mye om at vi har gått litt mer eksperimentelt til verks enn vi gjorde på forrige utgivelse («This Century»). Litt mer urkraft og råskap. På konserten på Enga får vi i tillegg med oss noen hemmelige gjesteartister (!!!!).

Epikurs Euforie har spilt siden 1996, gitt ut plater på Smalltown Supersound, Etchwear, Handmade Records m.m. I tillegg har de gitt ut flere 7’ere og samleplater og vært verden rundt flere ganger. Du vet aldri hva du får med Epikurs, men du får garantert alltid en minneverdig opplevelse.

 

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter