Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 16. juni 2020

Videopremiere: Norsk Råkk – «Millioner av sandkorn»

Norsk Råkk sin nye singel «Millioner Av Sandkorn» oser av ferie, fri og sommer. Vi er inne i en spesiell tid der de fleste av oss må feriere i Norge. Med denne låta på øret kan man fly langt sørover til sandstrender, tequila og mariachi-trompeter. Vi kjører premiere på videoen.
Av: Victor Josefsen / Foto: Tarjei Krogh

Musikalsk er dette umiskjennelig Norsk Råkk sin signatur. Lett og rytmisk gitar med et drivende tromme- og basskomp i ryggen. Toppet med et lekent og fengslende blåsearrangement. «Millioner av sandkorn» handler om å ta et avbrekk fra hverdagen, og gå inn i feriemodus. Da man kan ligge bekymringsløs på en strand å føle varme sandkorn på kroppen, og beroligende brus fra sjøen.

Norsk Råkk har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock, og de er kjent for å være et meget bra liveband. Tekstene er på norsk, og de stiller med full blåserekke. De har gitt ut 4 album og flere singler, som har fått meget gode tilbakemeldinger fra oss. Album nummer 5 samt en rekke singler står for døren i 2020, og de har nå signert med plateselskapet Fucking North Pole Records.

– Tanken bak videoen å introdusere Norsk Råkk ‘a la 2020. Og gi i et innblikk i bandet live på scenen, og feelgood sommerstemning, forteller låtskriver Torstein Eriksen, og fortsetter: – Musikkvideoen er produsert og redigert av Mr. Skidmore. Inspirasjoner for låta er sandkorn, sommer, strender, mariachi, tequila og klassisk Norsk Råkk.

 

 

Bidrar:
Torstein Eriksen – vokal og bass
Adrian Du Monceau De Bergendal – gitar
Espen Wolmer Fladmoe – trommer
Axel Hjelme – Tangenter
Mathias Hole – trombone
Vidar Enga – Horn
Kim Koffeld – Trompet
Mikael Lindqvist – Tangenter

Innspilt, mikset og produsert av Jørn Christensen
Mastret av Dag Erik Nygaard
Skrevet av Torstein Eriksen
Arrangement av Norsk Råkk
Blåsearrangement av Mathias Hole

 

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter