Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 7. mai 2021

Videopremiere: This Sect – «There is Something Wrong With Our Hearts»

Nå er det duket for de Oslo-baserte post-punkerne This Sects andre singel med musikkvideo til «There is Something Wrong With Our Hearts» fra albumet «Everything We Know Into a Black Hole» som kom i mars. Hovedrolleinnhaver i videoen er en katt, ja, se selv. Videopremiere!

Av: Victor Josefsen / Foto: Per-Otto Oppi Christiansen & Carsten Aniksdal

This Sects andre album «Everything We Know Into a Black Hole» er oppfølgeren til den snasne post-punk/new wave/pop-plata «Shake the Curse» (2014).

På  det forrige albumet «Shake the Curse» er det ikke bare post-punk og new wave vi skoleres i, men bra pop, med edge. This Sect har bena godt plantet i sjangere som postpunk og new wave, men de har samtidig vært smarte nok å mikse inn andre elementer også. Slikt medfører at man skiller seg ut fra andre nypostpunkere som følger samme mal. Egenart har This Sect utvilsomt. (Les resten av plateanmeldelsen).

This Sect dykker dypt ned i det elektroniske mørket med årets forholdsvis dystopiske nye skive «Everything We Know Into a Black Hole», ute på på Sect Appeal Records, og har skapt et mer mørkere og gjennomarbeidet sound og uttrykk. Det er en intensitet og energi over låtene som fyller hele hodet, som på «If Death Don’t Claim Us» (som har vært med i en utgave av Ferske spor): mørkt, episk og piskende, og berører en langt inn i den mørkeste sjelen. (Ordet «mørk» er brukt ofte her, det fordi det nettopp er en mørk plate med emosjonelle tekster). «There is Something Wrong With Our Hearts» er en lidenskapelig og episk komposisjon med gode The Cure-vibber.

Gøran Karlsvik, This Sect. Foto. Per-Otto Oppi Christiansen & Carsten Aniksdal

Video er også denne gang ved bandets vokalist Gøran Karlsvik (This Sect, Contrarian, Post Love og Damokles og Zap TV. Han har for øvrig også laget video til låta «Drink» av Anti Social Rejects.

 

This Sect – Everything We Know Into a Black Hole (2021)

 

This Sect – Shake the Curse (2014)

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter