Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 21. oktober 2022

Låtpremiere: My Brother’s Pants – «Everywhere»

Den norske artisten Arne-Johan Rauan, bedre kjent som Bellman, sitt hemmelige sideprosjekt My Brother’s Pants slipper i dag 21. oktober 2022 sin debutsingel. Den heter «Everywhere», og er en melodiøs, energisk og skamløs semi-emo poprock-låt som nikker til svenske indiehelter som Broder Daniel, The Plan, Florence Valentin samt The Hives og Håkan Hellström. Vi kjører premiere!

Av: Victor Josefsen

Første uke i september kjørte vi premiere på Bellman sin aller første singel på norsk, den sødmefylt drømmepoppern «Mister Taket». I dag kjører vi altså premiere på Arne-Johan Rauan hemmelige sideprosjekt My Brother’s Pants og låta «Everywhere», en sødmefylt låt dette også, som spruter av liv. Låta utgis i likhet Bellman sine siste utgivelser på Another Jilted Rebel Records.

Arne-Johan Rauan aka My Brother’s Pants forteller:

– My Brother’s Pants er et resultat av en sterk trang til å utforske forskjellige retninger, sjangere og uttrykk innen musikken. Jeg har vært veldig tro mot det såkalte Bellman-soundet i alle år og ser på det prosjektet som mitt hoveduttrykk. Både musikalsk og estetisk.

– Men opp igjennom årene så dukker det opp noen låter som ikke passer dette formatet, og da går de som regel i skuffen. Jeg har nå åpnet denne, og rotet frem en rekke låter som jeg nå ønsker å vise frem fortløpende, men under et annet navn. Så får vi se om det kanskje kan materialisere seg et slags album en gang i fremtiden.

– Navnet har jeg ruget på i mange år. Min bror har i alle år vært og er fremdeles et fremtredende og lojalt medlem av mitt liveband, og har samtidig vært en viktig bidragsyter i både produksjon og låtskriving. Navnet er en homage til Pål-André, som også er aktiv med sitt eget prosjekt som heter Memènto Mori.

 

 

Sjekk også:

Bellman – Let Somebody in (369) (Ferske spor uke 18/2021).

Sjekk flere relaterte saker under.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter