Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Headline 17. februar 2023

Låtpremiere: Bellman – «Tapte Da Jeg Ble Stor»

I fjor kjørte vi videopremiere på Bellman sin aller første singel på norsk «Mister Taket». I dag fredag den 17. februar 2023 slipper han sin andre norskspråklige singel «Tapte Da Jeg Ble Stor». Bellman har på nye komponert smektende, sødmefylt drømmepop med med alvorlig undertone innsvøpt i det umiskjennelige Bellman-soundet.

Av: Victor Josefsen / Foto: Pressebilde

Bellmans nye låt «»Tapte Da Jeg Ble Stor»» er enda en følelsesladete låtperle, drømmepop de luxe med personlige uttrykk, også pga. den forførende lyse vokalen til Bellman aka Arne-Johan Rauan fra Larvik.

I fjor slapp han i tillegg til sin første singel på norsk «Mister Taket» og albumet  «Melatonin Chronicles», som består av knakende gode låter. Undertegnede kåret både albumet og låta til noen av fjorårets beste, og den nye låta på norsk, «Tapte Da Jeg Ble Stor», er like bra.

Som nevnt innledningsvis er «Tapte Da Jeg Ble Stor» en låt med alvorlig undertone, og tar opp hvor vanskelig det kan være å se på utsiden at noen mennesker har det vondt inne i seg. Rent musikalsk er «Tapte Da Jeg Ble Stor», i likhet med forløperen «Mister Taket», både melankolsk og følsomt, men glir ikke over i håpløshet, tvert imot, varmen i det musikalske gir håp om lysere tider.

Bellman aka Arne-Johan Rauan fra Larvik er ute med sin andre norskspråklige singel «Tapte Da Jeg Ble Stor».

– Jeg har alltid skrevet mine tekster på engelsk, men har i den siste tiden kjent på lysten til å prøve å uttrykke meg på norsk. Jeg hadde i grunn ikke noe særlig tro på at jeg skulle få det til, men startet et innspillingsprosjekt hvor jeg kalte fila «Test Norsk». Selv om det å skrive på morsmålet var veldig uvant, det viste seg at prosessen var ganske lik, men allikevel annerledes. Jeg oppdaget plutselig nyanser og detaljer i språket som jeg ikke hadde utforsket før, fortalte Bellman til oss etter slippet av «Mistet «Taket».

Riktig, Bellman lykkes på begge språk, som på «Tapte Da Jeg Ble Stor», premiere!

 

Sjekk også:

Bellman – Melatonion Chronicles og Bellman – Mister Taket (Deichman: Årets album 2022, Victor Josefsen). Bellman – Mister Taket (Ferske spor uke 39/2022).  Bellman – Let Somebody in (369) (Ferske spor uke 18/2021).

My Brother’s Pants – Everywhere (Ferske spor uke 46/2022).

 

Sjekk også relaterte saker under.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter