Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Headline 5. april 2023

Videopremiere: Skavanker – «Tenk om»

I «Tenk om» tar Skavanker med lytteren ut på en reise. Kanskje en enkel og realistisk reise dersom man har penger på bok og nysgjerrigheten i behold, men også en reise for de som vil stikke fra alt. Med «Tenk Om» får du en to minutter og førtisyv-sekunders tur. Alt du trenger å gjøre er å finne låta der du spiller musikk, for så å rulle rundt på globusen å sette fingeren på en foretrukket perle.

Av: Victor Josefsen / Foto: Roy Nilsen (inkludert bilde øverst), Lennart Pettersen

Skavanker er basert i Moss og består av Adrian Bjørge-Nilsen (Adiz), Torstein Eriksen (Norsk Råkk, Freedumb, Friksjon) og Sebastian Flesjø Andersen (Morte Cerebrale) som kombinerer erfaringer fra hver sine kanter og serverer en sjangeroverskridende cocktail.

2 stykk Skavanker. Foto: Roy Nilsen

Musikken til «Tenk Om» ble skrevet på midten av 90-tallet av Sebastian Flesjø Andersen. Låtskissen har vandret gjennom diverse øvingslokaler og bandsammensetninger opp gjennom årene, men aldri blitt fullført før Adrian Bjørge-Nilsen skrev ferdig tekst og vokal våren 2022. Skavanker plukker opp tråden der Torstein Eriksen og Sebastian Flesjø Andersen sitt tidligere prosjekt Punchdrunk Slapfighter glapp.

2 stykk Skavanker. Foto: Roy Nilsen

– Videoen ble til på sparket en kald vinterdag. Låta handler om å ville tenke seg litt vekk, så hva passer vel bedre enn å sentrere det hele på diverse togstasjoner?! Det viktigste var vel å få en god og enkel video i første omgang for å teste formatet, og om det passet til Skavanker. Konklusjonen er at det blir flere videoer, forteller Adrian Bjørge-Nilsen.

 

Sjekk flere videopremierer under (eller her), for å få med alle (du må nok scrolle en del).

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 47 andre abonnenter