Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Spillelister 7. desember 2023

Musikalske julespor 2023

Her årets Musikalske julespor spilleliste! Her er mange fin-fine julelåter med både gamle og nye favoritter. Noen av av de norske utøverne som har sluppet fine nye julelåter er Moddi (albumomslag øverst), Frida Ånnevik, Malin Pettersen, The Northern Belle, Louien & Signe Marie Rustad, Hilma Nikolaisen, Sweetheart, Paal Flaata, Haakon Ellingsen mfl. Hvis du vil sjekke hver enkelt skribent sin liste så bare klikk på skribentens navn under.

Av: Just Høy, Kristin Linnea Backe, Janne Elen Bjørlo, Geir Qviller, Stian Bjørnsson Hope, Anne Cathrine Johansen, Johan David Alexander Värdell, Tor Åge Naper, Ana Maria Figueroa, Knut Akselsen, Daria Sandnes, Olav Kapperud, Ivan Lubo Ambrosius Andreassen, Victor Josefsen, Martine Nordseth Johannessen, Nikolai Hagen Huse, Jan-Olav Glette

 

Musikalske julespor 2023 på Spotify

 

Just Høy

Weezer – «The Christmas Song»

Wizzard – «I Wish It Could Be Christmas Everyday»

The Raveonettes – «The Christmas Song»

The Crystals – «Santa Claus Is Coming to Town»

Townes Van Zandt – «Snowin’ On Raton»

Willie Nelson – «Pretty Paper»

Bob B. Soxx & the Blue Jeans / Phil Spector – «The Bells of St. Mary»

King Midas – «Snow»

The Beach Boys – «Winter Symphony»

Belle and Sebastian – «O Come, O Come Emmanuel»

The Magnetic Fields – «Everything Is One Big Christmas Tree»

Yo La Tengo – «Eight Candles»

Tom Petty & the Heartbreakers – «Christmas All Over Again»

 

Kristin Linnea Backe

Linda Vidala & Pantufa – «Julestemning»

 

Janne Elen Bjørlo

Sleeping At last – «Snow»

Over the Rhine – «Another Christmas»

 

Geir Qviller

Jesu – «Christmas»

People Like Us – «Bing Bong»

Judy Garland – «Have Yourself a Merry Little Christmas»

The Pogues (feat. Kirsty MacColl) – «Fairytale of New York»

Slade – «Merry Xmas Everybody»

Wild Billy Childish and the Musicians of the British Empire – «Christmas 1979»

Prima Vera – «Alle får no’ til jul»

 

Stian Bjørnsson Hope

The Wedding Present – «No Christmas»

The Who – «Christmas»

Phoebe Bridgers – «Christmas Song»

The Blue Nile – «Christmas»

Tom Waits – «Christmas Card from a Hooker in Minneapolis»

The Goo Goo Dolls  – «Christmas All Over Again»

Ramones – «Merry Christmas (I Don’t Want to Fight Tonight)»

DumDum Boys – «Stjernesludd»

Aimee Mann -«Christmastime»

Calexico – «Hear the Bells»

John lennon & Yoko Ono  -«Happy Xmas (War Is Over)»

Pretenders – «2000 Miles»

The Shins – «Wonderful Christmastime»

Stavanger Energi – «Ka bler det te med den snøen?»

The Minus 5 – «When Christmas Hurts You This Way»

 

Anne Cathrine Johansen

Ragnar Olsen – «Grisetrøstevise»

Galenskaparna & After shave – «Hejsann Hoppsan här kommer julen»

Triad – «Tänd ett ljus»

Julius Julemus – «Søren Banjomus»

Rolf Just Nilsen – «Lille Jensen drar til Mandalay»

Tom S. Lund og Øystein Dolmen – «Julens gåte»

 

Johan David Alexander Värdell

Willard Grant Conspiracy – «Christmas in Nevada»

The Fall – «Jingle Bell Rock»

 

Tor Åge Naper

Galaxie 500 – «Listen, the Snow Is Falling»

The Primitives – «You Trashed My Christmas»

 

Ana Maria Figueroa

Mercedes Sosa – «La Peregrinación» (Ariel Ramírez)

Josh Groban – «What Child Is This»

Maria Haukaas Mittet og Oslo Gospel Choir – «Nordnorsk julesalme»

Carola Häggkvist – «Himlen i min famn»

 

Knut Akselsen

Backstreet Girls – «Rock’N’Roll X-Mess»

Alf Prøysen – «Musevisa»

Kurt Nilsen og KORK – «Stjernesludd»

 

Daria Sandnes

Lil Nas X – «Holiday»

Bing Crosby – «Mele Kalikimaka» (Merry Christmas)

Justin Bieber – «Mistletoe»

Bing Crosby – «O Holy Night»

Chris Rea – «Driving Home for Christmas»

Michael Buble – «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas»

Eartha Kitt – «Santa Baby»

Andy Williams – «It’s the Most Wonderful Time of the Year»

Jose Feliciano – «Feliz Navidad»

Frank Sinatra – «Santa Claus Is Comin’ to Town»

Bobby Helms – «Jingle Bell rock»

 

Olav Kapperud

Viggo & Reidar – «Nissen er en jævla kødd»

Kurt Nilsen – «Himmel på jord»

 

Ivan Lubo Ambrosius Andreassen

Vince Guaraldi Trio – «Christmas Is Coming»

Minner meg om New York-julen min i 2013, ikke minst Charlie Brown-tegnefilmen som den gang var pensum for konsumenten som lar seg fange av julejaget. Jeg er ikke like lettlurt i dag, men denne låta og albumet i sin helhet er jo bare strålende selv utenom julen!

 

Morgenklubben – «Hei som det går»

Ikke spør meg hvorfor, men hvis du virkelig vil høre det har jeg vel blitt like godt kondisjonert som bikkja til Pavlov ved at vi hadde radioalarm om morgenen den julen denne kom ut. Så enkelt kan man la seg sjarmere av å ligge å døse om morgenen med morgenradio og en julesang som spilles minst en gang i halvtimen.

 

Aimee Mann – «God Rest Ye Merry Gentlemen»

Juleklassiker, ikke alt for uortodoks av bekledning, men flott anført av en dame som klarer å forene det uavhengige med det allmennsappellerende.

 

Victor Josefsen

Nye julelåter 2023

Margo Guryan – I Don’t Intend to Spend Christmas Without You» og «Sunday Morning»

Nordpolen musikklubb er ute med sin årlige julesingel. Utvalgte artist i år er amerikanske Margo Guryan (1937-2021). På A-siden finner vi «I Don’t Intend to Spend Christmas Without You», i Guryans forseggjorte demoversjon. B-siden heter «Sunday Morning» og ble først utgitt på albumet ‘Take a Picture’ i 1968. Begge sporene er skrevet av Guryan, som primært var låtskriver fremfor utøvende artist.

«I Don’t Intend to Spend Christmas Without You» har blitt spilt inn av flere artister. Den mest berømte versjonen er av franske Claudine Longet (i Norge mest kjent for sin rolle i Peter Sellers-klassikeren ‘Høyt skum i Hollywood’). Hennes versjon nådde en 30. plass på den amerikanske julehitlisten i 1967. Saint Etienne har også gjort sin versjon av denne låten.

«Sunday Morning» ble først spilt inn av gruppen Spanky and Our Gang. Det finnes en del skildringer av søndagsmorgener i popmusikken, men neppe noen mer innbydende enn Guryans sang om den syvende dagen i uken. Den er åpningssporet på ‘Take a Picture’.

Guryan er i kategorien med kunstnere som blir oppdaget sent. Det fin-fine albumet ‘Take a Picture’ var det eneste hun ga ut. Likevel vil det være galt å si at hun ble ignorert av samtiden, for publikum fikk knapt en sjanse til å oppdage henne. Det ble gitt promoeksemplarer av ‘Take a Picture’ til radiostasjoner, og så mye lenger ut i distribusjonsleddet kom den ikke. Først på 90-tallet fikk albumet oppmerksomheten det fortjente, der japanerne selvsagt var først ute. Albumet består av popmusikk med elementer av jazz, folk og Bach, og det avsluttes med en psykedelisk freak-out. Margo Guryan sang med en hviskende vokalstil, som man kjenner igjen fra senere artister som for eksempel Isobel Campbell og Sarah Martin fra Belle and Sebastian.

Enda en gang har Nordpolen musikklubb gravd frem julegull.

 

Moddi, Frida Ånnevik – Denna tida i fjor

Albumet «Denna tida i fjor» er ment som å skape et samhold også for de som gruer seg til høytiden.

‘Jeg skrev «Denna tida i fjor» etter en jul hvor alt i livet hadde gått skeis samtidig, og jeg gruet meg allerede til neste år. Jeg gruet meg til første søndag i advent, jeg gruet meg til Santa Lucia, jeg gruet meg til julegudstjeneste og gaveåpning’, forteller Moddi.

Engstelsen førte til ensomhet, og over tid frustrasjon over at selve kjernen i høytiden – den samlende musikken – manglet et alternativ for sånne som ham. I kampen mot tomheten tok han saken i egne hender og skrev et knippe låter om en uperfekt jul: ‘Om hykleriet, angsten for kreditorene, savnet etter hvit jul og urskriket etter mer tid og mindre ting’, forteller Moddi videre.

Dette høres jo litt dystert ut, men tittellåten er virkelig fin, bittersøt som den er, med en lysning mot slutten. En låt som maner frem julestemningen.

 

The Northern Belle, Louien & Signe Marie Rustad – «Silver Bows & Bells»

The Northern Belle følger opp julesingelen «(Dim Down) The Christmas Lights» med Louien & Signe Marie Rustad med på laget. Det har blitt en fin juleballade med stemingsladete harmonier og hardingfele som løfter det hele.

 

Malin Pettersen – «Santa» og «Santa – Orions Belte Remix»

Malin Pettersen har spilt inn en smektende julelåt som inkorporerer R&B-elementene fra hennes siste plate med et mer klassisk «julelydbilde» fullt av kor, bjeller og klokkespill. Orion Beltes-gitarist, Øyvind Blomstrøm, spiller bass i bandet til Malin. Da Øyvind hørte Malins julelåt «Santa» første gangen, hørte han med en gang hvordan den ville høres ut i Orions Belte-drakt, og det høres fin-fint ut.

 

Hilma Nikolaisen – «Hør Hør»

Årets julesalme fra Hilma Nikolaisen. Nesten hvert år siden 2015 har Hilma Nikolaisen sluppet en julelåt. Etter hvert har det blitt som en tradisjon å regne, og det har kommet tydelige signal om forventninger rundt dette også i år. Og 2023 blir intet unntak – men likevel litt annerledes. For første gang synger Hilma på norsk, i form av en sang hun skrev for det litterære julemagasinet «Julenatt», som ellers inkluderer tekster fra flere av våre fremste forfattere. «Hør Hør» er enkelt fortalt en låt for høytiden, der den treffer den melankolske og håpefulle stemningen mens verden står i brann.

 

Frode Alnæs – «I Wish For You»

Frode Alnæs omfavner julesesongen med låt som vil sette deg i julestemning. «I Wish For You» inneholder essensen av julens varme og mangfoldige følelser. ‘Jeg fant en ny tuning på min akustiske gitar – Keltisk Tuning. Dette åpnet en helt ny verden. Man bare bruker de akkordene man kan, og så setter man fingrene der. Og så låter det helt annerledes. Slik ble låten skapt og melodien kom ut i fra dette. Jeg spurte Claudia Scott om å skrive en tekst inspirert av følelser som ensomhet, forventninger og kjærlighet. Av alle ting lå faktisk filmen ‘Love Actually’ kastet litt i bakgrunnen her, med sin vakre beskrivelse av håp midt i hjertesorg’, forteller Alnæs.

 

Sweetheart – «I Remember December»

Årets siste utgivelse fra Mother Likes It Records er en dobbeltsingel fra Sweetheart. Den ene låten «I Remember December» er hentet fra Sweetheart sitt andre album som ble gitt ut i høst. Låta  rommer en følelse av melankoli og sentimentalitet som iblant også kan omslutte julen, likevel må det sies at tekstlig handler ikke Sweethearts nye singel om jul i det hele tatt.

 

Sigrid Moldestad – «Sjå opp mot stjernene / Stjärnor över låga stugor»

Sigrid Moldestad slår seg sammen med den svenske duoen Hazelius Hedin, bestående av Esbjörn Hazelius og Johan Hedin, for å gi liv til en hjertevarm førjulssang. Trioen har tatt en gammel vise, opprinnelig innspilt av Jens Book-Jensen, og skapt en stemningsladet kombinasjon med en tradisjonell folklåt, deres egne stemmer, hardingfele og nyckelharpe.

 

Haakon Ellingsen – «Fields of Heather»

Julesingelen som vil få deg til å drømme om sommeren. Sommerlig skogs- og fjell-romantikk, og med en slags jingle-jangle morning. For de som liker Byrds, Tom Petty, Traveling Wilburys, Beatles, og alt sånt. Lars Lundevall (delillos) understreker 60-talls effekten med sin fikse 12-strengers Rickenbacker.

 

Eva Bjerga – «Stopp, alle klokker»

I denne tolkningen av den tradisjonelle julesangen «Kimer i Klokker» har Eva og Morten satt sitt eget preg på arrangementet, mens tekstforfatter og ektemann Nils B. Trovåg Sandvik har levert teksten. Sangen er mer enn bare en melodi; den er en hyllest til minnet om et kjært menneske som nylig forlot dem. Eva deler: ‘I denne juletiden kjenner vi alle på savnet etter de vi har mistet. Denne sangen prøver å uttrykke nettopp det tomrommet de etterlater seg’.

 

Marte Eberson – «That Day in December»

Marte Eberson har sluppet en julelåt, eller kall det en desemberlåt, som handler om å savne en man ikke har i livet sitt lenger. Julen er en tid for ettertanke og nostalgi, men ikke minst kvalitetstid med de nærmeste – og da blusser også de vonde følelsene opp mens man går og tenker tilbake. «That Day in December» er spilt inn hjemme hos Marte, der hun har skrevet den – nemlig ved pianoet. Her er det kun piano og vokal, nært og klart – som står fint for seg selv.

 

Maj Britt Andersen, Lars Saabye Christensen og Geir Holmsen med Kringkastinsorkestret – «Desembers salme»

Maj Britt Andersen, Lars Saabye Christensen og Geir Holmsen har gitt ut det siste kapittelet i deres KORK-Trilogi. Etter å ha gitt ut «Et stille sted» i 2018 og «Et snev av evig» i 2021, mottok de flere Spellemannnominasjoner. I november kom siste album i trilogien «Tredje sangbok», som avsluttet samarbeidet. «Desembers salme» er en låt fra albumet som gir trøst i en tung tid – en håpefull melankoli.

 

Jonas Sjøvaag – «Christmas for solitudanarianC owboys»

I ekte juleånd tar denne sangen for seg ensomheten, om den er selvvalgt eller ikke, og årets hovedperson har gått fra å ønske seg øl og sigaretter (2022) til å ønske å være i fred, inne i et hus, der han tilbringer dagene med å observere verden gjennom en liten maskin. Jonas Sjøvaag synger, spiller piano, har skrevet tekstene, låten og strykearrangementet. Med Inga Grytaas Byrkjeland på cello.

 

Felberg’s Rock’n’roll X-mas – «Santa Couldn’t Care Less»

I fjor kom deres tolkning av Ramones’ «Merry Christmas (I Don’t Want to Fight Tonight)» og i år kom et helt album, ‘Santa Couldn’t Care Less’. Rockhistorien er fylt med fantastiske låter om juletiden, og resten av albumet inneholder blant annet nye versjoner av klassikere fra Chuck Berry, The Ramones, Timbuk 3, The Who, Mott the Hoople, The Sensational Alex Harvey Band, og en radbrekking av «Silent Night».
Felberg’s Rock’n’roll X-mas består av Thomas Felberg, Hilde Wahl og Jo Schumann sammen med resten av bandet The Unholy, der Kristian Grude spiller bass og Espen Nesset er trommis. Dette driver skikkelig, et album som kan spilles året rundt.

 

Sosissene – «Julekveld i skogen»

Hey, Ho, Let’s Go! Her er Sosissene nyinnspilling av «Julekveld i skogen», en cool versjon. Blant musikerne som utgjør bandet Sosissene er Egil Stemkens (Hellbillies), Petter Baarli (Backstreet Girls), Knut Oscar Nymoen (Oslo Ess), Petter Pogo (Valentourettes) – med blant andre punklegendariske Andrej Nebb fra De Press på vokal. Anbefaler på det varmeste å lese mer om singelen i Samtiden.

 

Astmatisk Gapskratt – «Juleverksted»

Astmatisk Gapskratt har kommet med sitt tredje julealbum med navn «Ha ei satans god jul!». På den er singelen «Juleverksted», som har vært med i en annen utgave av Musikalske julespor,  siden den er blitt spilt hver jul siden den ble sluppet, velger jeg den i år også.

 

Fücking North Pole Records har gitt ut albumet «Enda Mere Julepønk I Norge». En staselig julegave hvert år fra den kanten.

Låtene jeg velger fra den er:

Cocktail Slippers – «Santa’s Coming Home»

The Twang-O-Matics – «Staffan var en stalledräng»

Göttemia – «Jeg så pappa kysse nissen»

Lazy Sodz – «Drep Julenissen»

Undertakers – «(I Can’t Wait to) Leave This Christmas Behind»

Hayeminol – «Gingerbread»

Linda, Laurits & Roy – «I can’t wait to spend my x-mas time with you»

The Chord Buddies – «Rock’n’Roll X-mas»

TwoMinutesHate – «fuXmas»

Først utgitt på singel, så har tidligere vært med i annen utgave av Musikalske julespor.

 

Gutteband – «Next Christmas (Merry Fucking Christmas)»

Gutteband er fra Tønsberg, og har har laget en julesingel. ‘Via triksing med ord og en distorted shuffle som minner om Johnny Cash, kommer Gutteband opp fra Tønsberg sin rocka undergrunnsscene med en bubble-tea i hver hånd, og en beskjed om at «kanskje neste jul blir bedre?», kommer det fra Ramona (fra Ramona’s Tea Party), Live og Julia. Denne jula blir ihverfall bedre ved å lytte på «Next Christmas (Merry Fucking Christmas)». En låt full av liv og en tekst full av skråblikk-attitude.

 

Nilsen’s Southern Harmony – «Late December Low»

Mer country/americana til vinter og jul. Den lune lyden av vinter, og en sang som fanger ensom-i-jula følelsen.

 

Darling West – «Christmas Must Be Tonight» ft. Bernhoft

Deres aller første juleplate. Her er en av de flotte låtene på albumet.

 

Adam Douglas og Ida Jenshus – «More Than Christmas»

Adam Douglas og Ida Jenshus sine to stemmer utfyller hverandre utmerket når de synger deres versjon av en upbeat, americana julelåt – «More Than Christmas» – skrevet av artist og låtskriver Caroline Spence fra Nashville. Ida Jenshus er for øvrig eksklusiv gjesteartist på årets Juleturné «An American Holiday» 2023.

 

Leonov  – «Son»

‘Et unntak på denne platen (‘Procession’, red.anm.) er «Son» som egentlig er en julelåt, basert på en gammeltestamentlig tekst. Tåran syntes det var litt kult om Leonov også kunne bidra litt på julemusikkfronten. Ikke akkurat listemateriale for julekanalen, men kanskje noen alternativ-rockere der ute vil sette pris på en litt annerledes julelåt’, sier Leonov  i dette intervjuet i disharmoni av Jan-Olav Glette, han tipset meg om denne låten og Paal Flaata (se under). ‘Både albumet til Leonov og Paal Flaata er meget bra’ (Jan-Olav Glette).

 

Paal Flaata – «I Heard the Christmas Bells on Christmas Day»

‘Dette er nemlig en juleplate som faller utenfor hva vi ofte forbinder med begrepet. Her er primært elleve svært vakre melodier, ikledd personlige og kreative arrangementer. Og naturligvis med stemmen til Flaata i sentrum, delikat og diskret kranset av strykere, piano, orgel, gitar, klokkespill og kor. Samtidig lyder dette av levd liv og erfaringer, noe som løfter betydningen av ordene om håp, avskjeder og gjensyn’, skriver Arvid Skancke-Knutsen i Musikkmagasinet Klassekampen i anmeldelsen av albumet «I Heard The Christmas Bells on Christmas Day».

 

Trevor Beld Jimenez – «Everybody, It’s Christmas»

Trevor Beld Jimenez, også kjent fra GospelbeacH og Parting Lines, viderefører sjelen fra 1970-tallets radiovennlige sør-californiske rock på debutalbumet «I Like It Here» på Curation Records og slapp også julesangen «Everybody, It’s Christmas» på tampen av 2020.

 

Så over til julelåter som har vært med tidligere i Musikalske julespor, disse har jeg et spesielt forhold til, og jula består jo av tradisjoner, så spiller disse hver jul 🙂

Plan 9 «Merry Christmas»

Det er absolutt ikke første gang denne låta (fra 1985) gjester Musikalske julespor, tvert imot, den har vært med på alle de andre utgavene av Musikalske julespor, og siden det er tidenes beste julelåt (som noen av oss her på huset mener, iallfall jeg) må den med! Er ikke på Spotify, men du kan lese og lytte på den her.

 

Backstreet Girls – «Merry Jingle» og «Christmas Boogie»

Backstreet Girls’ juleklassikere (1987) er å regne som ferskvare hver jul!.

 

Kurt Cobain & William S. Burrough – «The «Priest» They Called Him»

Poesi. Utgitt i 1993.

 

Popface – «Julesang» / «The December Snowfall»

To godis-julelåter av Stavangergruppa, den første fra albumet ‘Michele, I Love You’, den  siste er fra plata(Not Just) Another X-mas Album’. (CCAP, 2008).

 

Remington Super 60 – «Christmas Song for Melanie»

Remington Super 60 fra Fredirkstad skaper julestemning uansett om det er snø eller ikke. Fra EP’en «Christmas in May» (2001).

 

Hilma Nikolaisens  – «Ring Ring (Bring It On)»

En herlig døsig julelåtmiks av Mazzy Star, Velvet Underground og The Jesus and Mary Chain. En av mine favorittjulelåter siden release 2015. Les mer her.

 

Jim Protector – «Merry Christmas Charlie Bukowski»

Har alltid hatt en forkjærlighet for denne julelåta fra 2008. Bra tittel. Jim Protector er fra Horten.

 

The Chairs – «Tears in the Makeup»

Stavangergruppa The Chairs’ herlige julesingel fra 2001 er hverken å finne på Spotify eller YouTube, men du kan lese mer om den her.

 

KUUK – «Jul i Brugata»

KUUK er dessverre oppløst, men du kan fortsatt feire jul sammen med dem i Brugata, Oslo. «Jul I Brugata» fra 2015 er ikke på Spotify, men sjekk videoen her.

 

Mr. Pimp-Lotion – «Jul i Baris» (Julebordsremix)

Etter å feiret jula sammen med KUUK passer det ekstra  bra å følge opp feiringen sammen Mr. Pimp-Lotion. Se originale «Baris» (feat. Oral Bee), den må du ikke gå glipp av. «Jul i Baris» (Julebordsremix) ble utgitt i 2021.

 

Ronny Pøbel – «Harde pakker»

«Harde pakker» er knall julepoppønk med boogiesving, en av de beste juleåtene signert Pøbel. Utgitt i 2019.

 

Haust / Okkultokrati – «No Christmas» / «All I Want for Christmas is Glue»

Julehorror: Video til Haust-låta. Utgitt i 2011.

 

The Yobs – «Another Christmas»

Klassiker fra 1980.

 

Martine Nordseth Johannessen

Glasvegas – «A Snowflake Fell (And It Felt Like a Kiss)»

Emelie Hollow – «Feeling of Christmas»

Anne Grete Preus – «Når himmelen faller ned»

Sigrid – «Home to You (This Christmas)»

Jan Werner – «Nella Fantasia»

She & Him – «The Christmas Waltz»

Thomas Stenström – «Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen)» 

Bo Kaspers – «Julens stjärna vakar över dig»

Hans Zimmer – «Maestro»

Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø – «Julen är här»

Radioresepsjonen – «God jul»

Undertakers Circus – «Arbeidsløs jul igjen»

 

Nikolai Hagen Huse

Kim Larsen & Kjukken – «Højt fra træets grønne top»

Kim Larsen & Kjukken – «En rose så jeg skyde»

Kim Larsen Kjukken – «Sig nærmer tiden»

The Albion Christmas Band – «The Wind»

Jethro Tull – «Greensleeved»

 

Musikalske julespor 2023 er med i vårt nyhetsbrev – her er et lite utdrag – og sendt til mange tusen og neste uke er det kampanje på Deichman.no. Dessuten publiseres snart vår Klassisk jul-spilleliste på Deichman musikk, så følg med 🎶🎅 Foto: Renate Torseth

Eller kjente klassikere som The Pogues (feat. Kirsty MacColl) – «Fairytale of New York», Slade – «Merry Xmas Everybody» og mange, mange flere!

 

Flere juletips:

Du kan lytte på mange flere julelåter ved å klikke deg inn på tidligere utgaver av Musikalske julespor. Der finner du også flere spillelister.

Kanskje julemusikken til disse utøverne er det du trenger for å komme i julestemning?

Redaktøren av musikkbloggen saumfart alle kriker og kroker og fant en skikkelig godbit, nemlig Astroburgers julenummer fra 1994. Ja, du leste riktig, et av Norges aller beste popband lagde et supersjarmerende julehefte på 90-tallet.

 

Enda flere juletips-saker under. klikk «Last inn mer», og du må muligens klikke «Last inn mer» flere ganger for å få med deg alle.

 

Her kan du låne både CD’er og noter med julemusikk hos oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter