Lytt på Julian Berntzen nye singel

Det har vært stille rundt Julian Berntzen en god stund, men snart kommer albumet Ellie & Elliot. Sjekk smakebit fra den kommende skiva.

Smakebiten er singelen «Across The Street» og er spilt inn i Bergen med Tarjei Strøm på trommer, mens Kato Ådland er musikkprodusent (samt spiller gitar og bass). Julian selv spiller flere instrumenter, og han har også skrevet musikk og tekst i tillegg til å spille strykerarrangementene.

Den tidligere spellemannsvinneren Julian Berntzen vakte gehør med albumene Waffy Town og Pictures In The House Where She Lives i 2003 og 2004, og Rocket Ship Love fra 2008 mottok gode kritikker. Julian Berntzen slipper altså nytt album om ikke så lenge.

Du kan låne musikk av Julian Berntzen på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!