Katie Melua imponert over Tromsø

Katie Melua i Tromsø.

Katie Melua har spilt inn video i Tromsø til den nye singelen «Walls Of The World».

Her er noen ord fra Katie selv om hvorfor videoen ble skutt i Tromsø:

«A few weeks ago I was performing at the Døgnvill Festival in the arctic city of Tromsø in the north of Norway. Tromsø is surrounded by mountains and water and the scenery is stunning. Døgnvill festival is one of the most northerly in the world and the other artists performing included Pet Shop Boys, LMFAO and Norwegian artists including Jarle Bernhoft and Marit Larsen. We took the opportunity to shoot some footage for this video while we were there.

«We took the Fjellheisen Cable Car 420 metres above sea level to the top of Mount Storsteinen (The Big Rock Mountain). The cable car was smaller than I was expecting but the views were incredible. We were also lucky enough to see the Northern Lights which was pretty spectacular, although I had to go inside the cabin as it was so cold!»

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

«I’ve been going to Norway for quite a few years now for work and I love it. The nature is exquisite and there is something magical about the light. The sunsets are also so breathtaking almost every night.»

Du kan låne CD’er, DVD og musikknoter av Katie Melua på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!