Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 23. oktober 2012

Heartfelt: Watch Out Lover

De ti låtene på Heartfelts debutplate «Watch Out Lover» ble skrevet i New York, Los Angeles, London, Berlin og Shanghai, og arrangert og produsert av Heartfelt, og mikset av Nick Terry (The Klaxons, The Libertines, Primal Scream).

Heartfelt begynte å dukke opp på scener i Oslo og andre steder for et par år siden og har delt scener med band som High Places, Chairlift, The Blow, Hjaltalin og Niki the Dove, blitt remikset av bl.a. School of Seven Bells, spilt bl.a. på den sagnomsuste klubben Viper Room i LA i tillegg til konserter i London, Berlin og Shanghai.

 

 

I fjor slapp Heartfelt musikkvideoen til låten «Homestreet» som ble spilt inn i New York. Videoen er regissert av Glenn Erland Tosterud og mikset av Emil Nikolaisen (Serena-Maneesh).

 

 

Musikken spenner fra klassiske strykearrangement til mørke og støyende elektroniske beats og synter. Den er iscenesatt i et mørkt og forlatt barokkpalass, der de storslåtte salene er fylt med synter, trommemaskiner og kammerorkester. Hver låt er et rom, og i dem blir det tradisjonelle og kjente satt opp mot det nye og uventede, men alltid trygt forankret i popmusikken, ifølge pressemeldingen.

Pressemelding eller ei, Heartfelt har skapt et egenartet utrykk på den andre singelen «The Things» fra det kommende albumet «Watch Out Lover», konstaterer Deichmans musikkblogg. Sjekk selv.

 

 

For å skape uttrykket på platen har Heartfelt med seg sytten musikere, deriblant trompetisten Hayden Powell. I tillegg til gjesteopptredner fra vokalistene Jenny Hval og Hilde Marie Kjersem, bidrar gitaristen Hedvig Mollestad Thomassen på platen. «Watch Out Lover» har også en bit av Nashville i seg i Keith Urbans og Claire Underwoods steel- og slidegitarist Chad Jeffers.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter