Vreid: Studierapport

Vreid er for tiden i studio for å spille inn et nytt album som skal slippes februar 2013. Sjekk studiorapporten fra innspillingen av det kommende albumet.

Vreid forteller om det nye albumet:

«Nå, to år etter at vi begynte å skrive nye riff, er dette beistet av et album endelig ferdig. Det har vært hardt arbeid, men vi er veldig fornøyd med resultatet. Mørkt, tungt og Vreid er tre stikkord som beskriver den nye skiva. Denne gangen gikk vi i en litt annen retning med artworken som er designet av Kim Holm. Kunsten hans er helt fantastisk og han har virkelig klart å fange musikken og tekstene i designet. I februar slipper vi det nye albumet og vi klarer nesten ikke å vente! Vi gleder oss utrolig mye til å dra ut å spille for dere igjen.» – Hváll

Vreid studiorapport:

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Du kan låne musikk av Vreid på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Comments
One Response to “Vreid: Studierapport”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Mer om Vreid sitt kommende album. Del denne saken på:DelFacebookTwitter […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!