Albumanbefaling: Black Feather – Silhouette

BLACK FEATHER

SILHOUETTE (2009)

OTHER ELECTRICITIES / DIGER

4

Harald Frøland, tidligere gitarist i Jaga Jazzist, er hjernen bak Black Feather. Harald slår virkelig på stortromma på sitt soloalbum. Foruten å produsere selv, så trakterer han elleve instrumenter, dessuten bidrar Jaga-venner med horn. Det storslagne uttrykket kan på sitt beste sammenlignes med hypnotiserende Mercury Rev og Spiritualized. Harald spiser kanskje foreløpig ikke kirsebær med slike storheter, men vi har god tro på at de store vyene slår ut i full musikalsk blomst neste gang.

Anmeldelsen er pubisert tidligere .

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!