Musikkvideopremiere & singelrelease: Proviant Audio – Like Never Before

Proviant Audio1

Mathias Stubøs nimanns discomonster er ute med første singel fra oppfølgeren til debutalbumet «Real Love Tastes Like This!», fra 2011.

I dag, 29. april, slippes singelen «Like Never Before». Singelen er første smakebit fra det nye albumet til Proviant Audio som kommer til høsten. Albumet er er i sin helhet produsert av Mathias Stubø selv og gis ut på plateselskapet Oslo Records (Chris Lee, Maya Vik, Montée) i samarbeid med britiske Paper Recordings.

 

Proviant Audio2

 

I tillegg får singelen følge av en video signert/regissert Solveig Selj som viser en gruppe unge jenter på byen i New York, anført av den norske modellen og danseren Gitte Lill.

 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Provuant Audio3

Comments
One Response to “Musikkvideopremiere & singelrelease: Proviant Audio – Like Never Before”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Musikkvideopremiere & singelrelease: Proviant Audio – Like Never Before […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!