Ukas tips!

Punk, post-punk, artrock, new wave, eksperimentell rock, ja Wire driver med alt dette, og nå er det på an igjen med årets Change Becomes Us.

wire-change-becomes-us

Wire har hatt mange lange pauser, og en del utskiftninger siden de startet opp, men Collin Newman og Graham Lewis har vært med fra begynnelsen av i 1976. Wires trekløver Pink Flag, Chairs Missing og 154, som kom ut siste halvdel av 70-tallet, er for lengst gått inn i historien som suverene klassikere, og er et must for alle som liker post-punk/new wave.

Change Becomes Us er strengt tatt ikke en ny plate, det er i all hovedsak gamle sanger skrevet om igjen,  noe av låtmaterialet er faktisk fra liveplata Document and Eyewitness fra 1981. Men selv om mye har skjedd siden den gang, og nye folk har kommet til, ville dette vært en perfekt oppfølger etter overnevnte trio. Wire har ikke mistet mye av energien på de 30 årene som har gått, de rocker fremdeles godt, og de er fremdeles lekne og oppfinnsomme nok. De klarer til og med det kunststykket å lage vakker musikk. Noen ganger skal det en god gammel punker til for å lage knall musikk, og 60 år gamle Collin Newman er definitivt en av dem.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde
Comments
One Response to “Ukas tips!”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!