Robert Johnson: En av de aller største blues-legendene

Robert

 

Robert Johnson er en av de aller største blues-legendene, og det er ikke vanskelig å høre hvorfor. Det er utrolig hvor mye musikk denne mannen fikk ut av en stemme og en gitar. Dette er «the real thing» når det gjelder blues. Keith Richards (The Rolling Stones), som er en stor fan, trodde det var 2 gitarister som spilte første gang han hørte Robert Johnson på plate. Det er ikke bare Keith Richards som har latt seg trollbinde av Robert Johnson. Les mer.

Keith Richards (The Rolling Stones), som er en stor fan, trodde det var 2 gitarister som spilte første gang han hørte Robert Johnson på plate.

Du kan låne Robert Johnson – The Complete Recordings hos oss.

Robert Johnson Complete bruk

 

Du kan også låne:
Robert Johnson : A Step-by-Step Breakdown of the Legendary Guitarist’s Style and Technique (musikknoter).
- 'Robert Johnson - Signature Licks_ A Step-by-Step Breakdown of the Legendary Guitarist's Style and Technique (Guitar Signature Licks)

 

Sjekk hva vi ellers har av Robert Johnson her.

 

Saka er hentet fra Stavanger Musikk- og filmbiblioteket sin blogg M&F-bloggen
Tekst:  Knut Tore Abrahamsen

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!