Wire – live fra Rockpalast 1979

Wire

 

Wire er et av de aller beste postpunk-bandene fra Storbritannia. De ga ut de tre klassiske albumene «Pink Flag», Chairs Missing» og «1542 i 1977-79, album som har vært stor inspirasjonskilde for mange artister. Wire spiller på Oslo Psych Fest – RITUAL 2015. Selv har jeg (Victor, red.anm.) sett Wire på bl.a. Triptych festival i Glasgow 2004, showcase for labelen Mute, med John Peel som Dj. Fantastisk konsert. Wire er tidløse. Varm opp med Wire – live fra Rockpalast 1979.

 

 

 

 

 

Dette er en redigert versjon av saka som ble publisert på Rille.no
En blogg om den beste musikken som har kommet ut de siste tiåra.
Tekst: Kjetil Syverud

 

wire2

Legendariske Wire spiller på Oslo Psych Fest – RITUAL 2015

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!