Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Astrid Werner Kuriosa 17. september 2013

Blogg-stress…

Å blogge om bøker er gøy! Ja, selvfølgelig er det det, men – for det er alltid et men, dagene og datoene kommer så fort, mye fortere enn jeg trodde. Dessuten,  å skulle skrive noe morsomt og kanskje lett ironisk over stadig nye bøker kan av og til bli litt for mye, for den nye boka til Helen Uri virker interessant nok den, problemet er bare at jeg bare har lest ca. 30 sider… og ellers er det alle de litt eldre lyrikksamlingene jeg hadde tenkt å se på, som sikkert inneholder skjulte skatter, for ikke å snakke om serien til Iggulden, som handler om Djengis Khan, som jeg har kjempelyst til å lese – ettersom Bringsværds Gobi-serie i sin tid gjorde meg kjempefasinert av den mongolske hærføreren; han som grunnla verdens hittil største imperium!

Forkjølelse og motivasjon

Boka til Iggulden ligger der på nattbordet og venter og Uris roman er lasta ned på iPad’en og lyrikksamlingene står sannlsynligvis der med ryggene ut i magasinet og venter bare på å bli oppdaget.. imens bloggeren sliter med både forkjølelser og motivasjon.  Ikke blir det særlig mye bedre av alle bladene og avisene som forteller oss hvor fantastisk tid høsten er heller; fulle av nye muligheter, starten på en masse gode forsetter og det ene med det andre. I tillegg til alt man skal få gjort inne nå som høstmørket senker seg – puh, slitsomt bare å tenke på.

Mañana

Men, imorgen, imorgen skal jeg ta fatt; da blir det både glemt lyrikk fram fra dypet og nytt lys på Djengis Khan! Så er det kanskje skjebnens ironi at boka til Uri heter Rydde ut

Astrid

 

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.