Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anmeldelser 22. mars 2012

The Thing: En fantastisk konsert!

The Thing spilte på Betong i forgårs, og det var en fantastisk konsert. De spilte i Lillesalen konsertserie sammen med Ich Bin N!ntendo, et herlig ungt og støyende band som det for øvrig svingte godt av. Mats Gustafsson delte faktisk scenen med Nintendo gutta først, før han viste hva han er god for sammen med resten av bandet sitt. Og jøje meg for en konsert det ble! Jeg vil påstå at det ikke finnes et bedre norsk jazzband akkurat nå som sparker så godt i fra som The Thing, de virker like sultne nå som de gjorde for 12 år siden når de startet opp. Og i forhold til den massive reisevirksomheten denne gjengen har er det usannsynlig imponerende. For dem som mot formodning ikke har stiftet bekjentskap med denne 2/3 norske og 1/3 svenske trioen fra før, henholdsvis Ingebrigt Håker Flaten, Paal Nilssen-Love og Mats Gustafsson, kan du låne et par plater hos oss og se hva du selv synes.

Anbefaler f.eks. å begynne med Bag it!, eller Immediate Sound, så får du høre hva de får til når de har med seg Ken Vandermark på laget også.

 

 

 

Les mer om The Thing på hjemmesiden deres.

6 kommentarer til “The Thing: En fantastisk konsert!”

  1. Opptak fra nettop dennekonserten m ICH BIN N!NTENDO og Mats Gustafsson har blitt til plate og kan kjøpes her på itunes: http://itunes.apple.com/album/ich-bin-nintendo-mats-gustafsson/id557576997?l=ja&v0=9988&ign-mpt=uo%3D1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter