Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. april 2012

Video: Susanna Wallumrød – «Wild Horse Wild Dog»

16. mars slapp Susanna sin åttende plate, Wild Dog. Platen har mottatt gode kritikker, og nå er videoen til låten «Wild Horse Wild Dog» klar.

Av: Victor Josefsen

Wild Dog gjestes av Jeremy Gara fra Arcade Fire (les mer om Arcade Fire) på trommer og Emmett Kelly fra Bonnie ‘Prince’ Billy og The Cairo Gang på gitar. Foruten dette spiller Shahzad Ismaily (Tom Waits/Laurie Anderson etc.), Jo Berger Myhre (Splashgirl/Ingrid Olava), Helge Sten (Supersilent/Deathprod) og The Sheriffs of Nothingness’ Ole Henrik Moe og Kari Rønnekleiv på albumet.

 


Videoen er laget av Claus Arthur Breda-Gulbrandsen.

Susanna Wallumrød er for mange kanskje mest kjent for sine personlige tolkninger av ikoniske låter som ”Jolene”, ”Hallelujah” og ”Love Will Tear Us Apart”, men hun har også etablert seg som en original låtskriver, ikke minst nå med Wild Dog. Bonnie ‘Prince’ Billy har gjort versjoner av låtene hennes både i konsert- og platesammenheng og Mojo utropte hennes ”Believer” til ”one of the greatest break-up songs ever”.

 

Her en live-video fra Café Mono:

 

Du kan låne Susanna Wallumrød sitt album Wild Dog hos oss. Anbefales.

Én kommentar til “Video: Susanna Wallumrød – «Wild Horse Wild Dog»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter