Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 27. juni 2012

Oscarsborg akustiske samarbeider med NRK P1

Den nyoppstartede festivalen Oscarsborg akustiske får allerede i sitt første år besøk av NRK P1, som skal ta opp fire av konsertene for å sende på Norges største radiokanal utover høsten.

– Det er også spennende at en del av artistene gjør unike opptredener på denne festivalen, som har funnet en svært flott og sommerlig arena i Oscarsborg, fortsetter Sætervik.

Festivalsjef i Oscarsborg akustiske, Hans Petter Haaland, er storfornøyd med samarbeidet: «Vi er svært stolte og glade over å bli plukket ut som en av de få festivalene NRK P1 har valgt ut å dekke i år.»

Marit Larsen spiller på Oscarsborg akustiske

Siden Oscarsborg er en øy uten veiforbindelse til fastlandet, må NRKs lydbuss fraktes med ferge over til festivalområdet, noe som medfører ekstra innsats, noe Haaland føler det er verdt.

– NRK P1 er en aktør som er opptatt av å gjøre ting skikkelig, og vi vil gjøre vårt beste for at resultatet blir så godt som mulig, lover festivalsjefen.

Fra før dekker P1 kun tre festivaler i Norge: Norwegian Wood, Notodden Bluesfestival og Verket. Konsertene som skal taes opp på Oscarsborg er: delillos (frontbilde), Bjørn Eidsvåg, Bigbang og Halvdan Sivertsen & Jan Eggum.

Thomas Dybdahl spiller på Oscarsborg akustiske

Om Oscarsborg akustiske:
Festival med fokus på akustisk musikk, som går av stabelen for første gang 6. og 7. juli i år, på historisk grunn midt i Oslofjorden, rett ved idylliske Drøbak.

Artister som opptrer på festivalen er bla: Jonas Alaska & Mikhael Paskalev
, Bjørn Eidsvåg
, Anna Ternheim, Susanne Sundfør
, Bigbang, delillos, Marit Larsen, Halvdan Sivertsen & Jan Eggum og Thomas Dybdahl.

Bigbang spiller på Oscarsborg akustiske

Les om Jonas Alaska sin konsert på årets by:Larm her og mer om Alaska her.
Les om Bjørn Eidsvåg sin konsert på årets Vinterfestuka i Narvik. Les om Mikhael Paskalev + her og se Mikhael Paskalev danse i underbuksa i videoen til «I Spy» her. Les om Susanne Sundfør varmer opp for M83 og slipper MAPS remix av ”White Foxes” her. Marit Larsen spiller på Kollen 2012, les om den smått legendariske Ragnarock-festivalen avholdt på samme sted, Holmekollen, her. Les om musikk og smell med Halvdan Sivertsen & Jan Eggum her.

Susanne Sundfør spiller på Oscarsborg akustiske

Du kan låne CD’er, DVD’er, musikknoter og bøker av utøverne som spiller på Oscarsborg akustiske.

Én kommentar til “Oscarsborg akustiske samarbeider med NRK P1”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter