Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 2. juli 2012

Sommerøya flytter festivalen fra Langøyene til Oslo Sentrum

Sommerøya, publikum.

Sommerøya avlyser, nesten, skriver festivalen i pressemeldingen.

Grunnet det ustabile været Oslo har opplevd i det siste og årets billettsalg, har Sommerøya nå bestemt seg for å flytte hele festivalen fra Langøyene og inn til fastlandet. Sommerøya 2012 vil derfor i år finne sted med 4 scener fordelt på nesten-naboene Hausmania og Fabrikken i Oslo sentrum.

Det vil fortsatt være en tre dagers festival, men nå blir det en byfestival. Med på flyttelasset har festivalen fått med seg alle sine artister og line-upen er identisk med den som var ute på Langøyene.

Sommerøya 2011.

Festivalsjef Anton Solberg sier: – Vi kom til avgjørelsen søndag natt, og klarte i løpet av mandagen å finne nye lokasjoner. Dette er en helvetes operasjon, og vi har et par dager. Jeg vet at svenskene klarte å skifte fra venstrekjøring til høyrekjøring på en dag, så vi skal vel klare å flytte en festival på et par tre dager.

Det nye programmet er ute, og ser veldig likt ut som det gamle, bortsett fra at scenene er byttet ut med Fabrikken eller Hausmania. Så har du allerede kjøpt pass for å få med deg Felix da Housecat, Hed Kandi eller Lemâitre vil du fortsatt få denne muligheten.

Grunnet denne lille endringen vil festivalen gi de som allerede har kjøpt festivalpass muligheten til å få pengene tilbake hvis de skulle ønske det.

Sommerøya, publikum. Foto Morteza Masuleh.

Dubstep booking siste dag av Sommerøya

Karen som, ifølge Sommerøya, skal gi festivaldeltakerne en helt unik festivalavslutning på søndagen er norske MIU. Ryktene sier at live-showene hans pleier å være helt utrolige og han sier selv at han på scenen forandres til sin kybernetiske tvilling MechaMiu. Og med 500 multiLED, 8 lasere og CO2 kanoner er vi sikre på at dette kommer til å bli et sinnsykt sceneshow, fortsetter Sommerøya. På en av de andre scenene den dagen spiller Riva Starr.

En liten smakebit på MIU:

Vi har tidligere skrevet om Sommerøya Elektronika Festival.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter