Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 28. juli 2012

Eye Emma Jedi med musikkvideo

Londonbaserte Eye Emma Jedi har i sommer turnert rundt om i landet med sin nye singel SIN som blir brukt i bandets aller første musikkvideo.

Bandets egen idé til musikkvideoen baserer seg på ideen til låta SIN. Den fikk da de observerte et blindt par da de turnerte i Tyskland. At noen ser annerledes ut, betyr ikke at de ikke gjør de samme tingene som deg. Kanskje heller tvert imot.

På bakgrunn av dette har de gitt regissør Thea Hvistendahl og fotograf Andreas Bjørseth frie tøyler. For dem har det handlet om å leke med farger, såpebobler, skating og musikk. Regissøren selv ville formidle den lekne stilen til bandet, med sin egen rosa signatur i en dokumentaristisk stil.

Filmen er spilt inn på forskjellige steder i Bærum der Andrew Baardsen (gitarist i Eye Emma Jedi) selv har vokst opp. Ifølge Thea Hvistendahl skal videoen portrettere Bærum fra en noe ukjent vinkel.

I fjor da Eye Emma Jedi skulle lansere videoen sin på Humac skrev jeg: «Eye Emma Jedi, som gutta kaller seg, lager tighte, catchy låter med punch og akkurat den rette britiske touchen».

Sjekk også det fine intervjuet Sandeep Singh gjorde med Eye Emma Jedi samme år.

3 Responses to Eye Emma Jedi med musikkvideo

  1. Pingback: Årets album 2012 / Lyden av 2013 : Deichmans musikkblogg

  2. Pingback: Årets album 2012 : Deichmans musikkblogg

  3. Pingback: Det hadde vært lettere om den nasjonale pressen hadde vært på ballen | Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.