Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 30. juli 2012

Real Ones feirer 18-årsjubileum

I snart to tiår har Real Ones imponert som liveband og opparbeidet seg en solid fanbase, ikke bare blant konsertpublikum, men også blant musikerkollegaer fra inn- og utland. I år feirer bandet 18-årsjubileum, og feirer med å slippe et album med gjesteopptredner fra kjente og kjære medmusikanter.

Real Ones selv sier:

«Noe av det fineste med å ha reist rundt og spilt i alle disse årene, er at vi har blitt kjent med enormt mange andre musikere, flinke, hyggelige folk,som vi har delt øl og backstage med. Vi har også vært så heldig å få spille med mange av dem på konserter og sene kvelder med jamming på hotellrom, men det har vært få anledninger til å spille inn musikk sammen med de artistene vi har truffet. Helt til nå!»

De to første singlene fra albumet «Ingen slipper unna politikken» med Razika, og «Ei ørlita stund» med Stein Torleif Bjella, har begge allerede hatt suksess på radio. Andre gjester er Sondre Lerche, Jonas Alaska, Lars Lillo Stenberg, Casiokids med flere. I alt bidrar 93 gjester på albumet. 77 av dem på en ny versjon av Real Ones’ «Ballad Of An Old Man».

«At så mange fantastiske musikere har villet være med på denne platen tar vi som et stort kompliment. Kanskje den største utmerkelsen vi har fått», avslutter Real Ones.

Real Ones & The Extended Family slippes 17. august.

 

Du kan låne musikk av Real Ones på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Les om Jonas Alaska sin konsert på årets by:Larm her og mer om Alaska her og her.

Les mer om Stein Torleif Bjella.

Sjekk fetterne Lars Vaular og Sondre Lerche sin akustisk liveversjon av «Øynene lukket».

Sjekk Casiokids sin video Dresinen.

3 kommentarer til “Real Ones feirer 18-årsjubileum”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 69 andre abonnenter