Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 20. august 2012

Ponni i solnedgang

Bandet først kjent som My Little Pony, og så mylittlepony, har byttet navn igjen.

Oslos triveligste indiepopband går nå under navnet Making Marks, som for øvrig også var tittelen på det siste albumet til mylittlepony. Navnebyttet er heller ikke det eneste som er nytt. Siden sist har de blitt ett bandmedlem mindre, og nå er de aktuelle med singelen «Ticket Machine». Singelen slippes som 7-tommer i høst på labelen Fika Recordings, en DIY vinyl- og kassettlabel, som blant annet også har utgivelser fra Allo Darlin’, The Smittens og Tigercats i katalogen. Sånn sett er de i bra popselskap, og Making Marks sin nye singel er også av det elskverdige slaget, med en solid dose sjarmerende og upretensiøs indiepop. Vanskelig å mislike, det.

Saka er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange.

3 Responses to Ponni i solnedgang

  1. Pingback: Sunturns: Verdens eneste juleindiepopband : Musikk

  2. Pingback: Videoanbefaling: Making Marks – Ticket Machine : Musikk

  3. Pingback: Sunturns gir bort tre låter i digital form : Deichmans musikkblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *