Sunturns: Verdens eneste juleindiepopband


Hva skjer når verdens eneste juleindiepopband tar for seg julas litt småkjipe svigermor denne høsten? Ikke noe mere peiskos, reise hjem til jul-romantikk eller tjsekkoslovakisk tv-nostalgi?

Vel, ikke helt, for «Autumn Affairs» slippes i påvente av bandets nye jule-EP som kommer om et par uker. Mens vi venter på mer fin-fin juleindiepop fra Sunturns, har vi altså en fin-fin høstsingel å fylle noe av tiden med. På fjorårets album Christmas serverte Sunturns blant annet klump-i-halsen-fine «Season Cyclics». «Autumn Affairs» er ikke helt der, men likevel en ganske så trivelig låt om tapt kjærlighet i høstmørket. Som med fjorårets album legger både Ola Innset (Making Marks) og Sjur Lyseid (The Little Hands of Asphalt), og mannen bak låttitler som «Eating Fish In Hamburger Heaven») sine umiskjennelige avtrykk på låten. Ta for eksempel tekstlinjen «it’s raining men and I’m one of them», så skjønner en at dette er indiepop som det er vanskelig å la være å smile av.

 

 

Saka er hentet fra Rune Aas sin brillefine musikkblogg Brilleslange Brilleslange

Les også om Making Marks

Comments
2 Responses to “Sunturns: Verdens eneste juleindiepopband”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Sjekk Sunturns: Verdens eneste juleindiepopband […]

  2. […] Sjekk: Sunturns: Verdens eneste juleindiepopband</strong> […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!