Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 12. november 2012

Sjumannsorkesteret KAROKH fyrer løs på Deichman

«Viss du likar drithard rock, syra og melodisk jazz, friimpro, pop, kunstmusikk og overraskingar, må du få med deg Karokh… Konserten var som ein spennande episode av ei eller anna skitbra krimserie» – Ingvill Bagøien, Radio Revolt

KAROKH er et sjumannsorkester som springer ut av det utøvende improvisasjons- og jazz-studiet ved Norges Musikkhøgskole. Godt vennskap og gjennomtenkte komposisjoner av alle bandets medlemmer skaper et kreativt utgangspunkt for en musikk som ikke lar seg sjangerdefinere bedre en uttalelsen til Radio Revolt.

Karokh spiller kammermusikk i ny drakt som tar steget ut av det dynamiske registeret til den klassiske kammermusikken og inn i et mer populærmusikalsk og samtidmusikalsk uttrykk. Sterk vekt på nyskapende instrumentering og en fremsynt komposisjonsestetikk. Karokh spiller på jazz-klubber, kammermusikkfestivaler og rockebuler.

Bandet har turnert i Skandinavia og Russland, og holder på å spille inn debutalbumet

Ina Sagstuen – vokal
Thomas Husmo Litleskare – trompet
Christian Skår Winther – gitar
Jonas Cambien – synther/fender rhodes og piano
Jan K Hovland – synther/fender rhodes og piano
Magnus Skavhaug Nergaard – bass
Jan Martin Gismervik – trommer

Møt opp lørdag 17/11 kl. 14.00, på Kammerset, innerst i Musikkavdelingen

Gratis inngang

Én kommentar til “Sjumannsorkesteret KAROKH fyrer løs på Deichman”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter