Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 13. november 2012

Lars Vaular & Jonas V – «Mye mere» (Khat/Hashis remiks)

Lars Vaular og Jonas V har fått «Mye mere» remikset av folkene bak navnet Khat/Hashis (DJ Hele Fitta og DJ Taus).

Remiksen har gjestevers fra folk som Vågsbygd Handy, Son of Light og Andy/Shitrich fra Bromstad Billionaires.

Lars Vaular selv har følgende å si om remiksen:

– Jeg liker denne remixen godt, spesielt fordi jeg ikke visste hvem som la gjesteversene før jeg fikk høre remixen, som ble en liten gavepakke i innboxen min. Alle er forskjellige rappere som jeg liker godt, og det var gøy å høre dem på samme sang. Å bli remixet er egentlig noe av det hyggeligste jeg vet. Når det kommer gode remixer føler jeg meg bra som om det er jeg som har laget en ny låt selv om det egentlig er noen andre som har gjort alt jobben.

 

 

Bærtur-gjengen (Lars Vaular, A-laget og Jonas V) spiller sin siste konsert for året i Bergen 26.12 på Ole Bull Scene.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Én kommentar til “Lars Vaular & Jonas V – «Mye mere» (Khat/Hashis remiks)”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter