Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 3. desember 2012

Videoanbefaling: Pixel – «Call Me»

I Vampire Weekend saken skriver jeg følgende: I 2008 ebbet postpunken sakte, men sikkert ut i New York, så hva gjør man da? Jo, man parrer afropop med indiepop. Funker det da? Jo da, morsomt. Norske Pixel, med Ellen Andrea Wang i spissen, på sin side, parrer indie, eller rettere sagt, alternativ rock, med jazz. Funker det da? Jo da, fascinerende sært. Ingrediensene i debutvideoen til Pixel er gamle og unge som demonstrerer sine mooves utendørs på den lokale campingen, pussige habbitter, trøblete mor-datter forhold, alt i alt, heller sære greier, og ennå har jeg ikke nevnt slutten, ja, sjekk selv.

 

 

I morgen 4. desember spiller Pixel konsert i Bergen på Playdate Chagall.

 

 

 

Du kan låne Pixel sitt album Reminder på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

 

3 kommentarer til “Videoanbefaling: Pixel – «Call Me»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 31 andre abonnenter