Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. desember 2012

Nå er det jammen på tide at Helldorado får sitt fortjente gjennombrudd

«Lost Highway Motel» er første smakebit fra Helldorados kommende album Bones In The Closet, bandets femte utgivelse.

– Helldorado er bandet som alltid har sanket inn de høye terningkastene både for sine utgivelser og ikke minst de fantastiske konsertene de gjør, men de ligger like fordømt under radaren til folk flest, skriver CCAP i en pressemelding.

– Bandet har spilt land og strand rundt i Norge, har gjennomfør flere turneer i Europa, blitt stjerner i Tyrkia (!), og nå er det jammen på tide at de får sitt fortjente gjennombrudd også i Norge, skriver CCAP videre.

Det nye albumet slippes først i Skandinavia før det lanseres fysisk og digitalt i Europa fulgt av en Europa turné. Vinylversjonen av singelen blir tilgjengelig i oppegående platesjapper samt på Bandcamp fredag 7. desember. Singelen består av tittellåta «Bones In The Closet»  (side A) og «Lost Highway Motel» (side B)

 

 

 

Du kan låne Helldorado sitt siste album The Ballad Of Nora Lee (2005) på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

2 kommentarer til “Nå er det jammen på tide at Helldorado får sitt fortjente gjennombrudd”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter