Ukas tips!

x-mas

Stavanger Energi har laget den beste julesangen siden The Pogues og  Kirsty MacColl sang høytiden inn med Fairytale of New York i 1987.

Låten Ka bler det te med den snøen? griper an juletida på en litt annerledes måte enn man vanligvis er vant med, det er ikke bare kos og idyll i oljebyen Stavanger, alltid.

Du finner Ka bler det te med den snøen? og andre julegodbiter fra bl.a. Popface, The Colors Turned Red, Substitutes , Helldorado , Syme, The Mayflies og Tumbleweed på samlealbumet (Not Just) another X-mas album. (CCAP, 2008)

 

Sjekk også:
Frode Johannessens (x-Popface): Ein liden tegning
Nå er det jammen på tide at Helldorado får sitt fortjente gjennombrudd

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!