Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 17. desember 2012

Pop fra det ytre rom!

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo, som tapte Årets Urørt 2010 sammen med Kvelertak, Team Me, Blood Command og Proviant Audio, til fordel for The Pink Robots, ga i går vekk en låt i anledning at Eirik Nordstrand og Njål Paulsberg begge hadde bursdag.
Av: Victor Josefsen / Foto: Kristian Dale

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo ble startet av Eirik Nordstrand og Njål Paulsberg (også å finne i Young Dreams). De to bestevennene ble født på samme dag, 16. desember 1988. For å feire, ga de i går ut singelen «The Rosy View Effect» gratis til alle som ønsker å sjekke det ut.

Den psykedeliske reisen fram og tilbake mellom psy-rock, synthpop og Giorgio Moroder-inspirert disko finner aldri helt balansen. Det er nok meningen. Pop fra det ytre rom!, sier Nabovarsel. Låten er også den første i en serie av gratis låter som Put Your Hands Up For Neo-Tokyo ønsker å dele ut gratis. Vi venter med spenning på hvor veien går, skriver Nabovarsel videre, og det er vi er helt enig i.

 

 

Labelen Nabovarsel byr stadig på ny, spennende norsk musikk, som denne låta fra Put Your Hands Up For Neo-Tokyo, og sjekk f.eks. Burning God Little aka Martin Hartgen, en popsmed fra Tromsø som nå er bosatt i Oslo.

 

Her kan du søke etter og låne musikk i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Ung flukt med «Young Dreams» på Øya
Warner Music og Joakim Haugland med nytt selskap: K Dahl Eftf
Young Dreams: Drømmepop anno 2012
Baio i Vampire Weekend har remixet Young Dreams

2 kommentarer til “Pop fra det ytre rom!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter