Søk Meny Lukk
Lukk
Av: tuflaat Anbefalinger 14. februar 2013

Young Dreams stod skolerett under årets by:Larm

Åpning med Calypso-stemning og Beach Boys-vibber til tross: Young Dreams maktet ikke å nå ut til sitt publikum under by:Larms første kveld.

Tekst: Brage Tuflåt / Foto: Stian Schløsser Møller

Det hele fortonet seg som en statisk opplevelse og Young Dreams virket anspent. Bandet fortvilet også underveis i konserten grunnet tekniske problemer.

Etter sangen Young Dreams følger bandet opp med Dream Alone, Wake Together, og de vakre vokalharmoniene kombinert med fengende bassgang og kosmiske elementer sitter bra. De følger opp med First Days of Something og bandets prestasjoner er det lite å si på. Young Dreams er dyktige, ingen tvil om det, og man sitter igjen med en følele av at konserten hadde fortjent en bedre skjebne. Publikum virket mutte og det lå en klam hånd av bransjetreff over hele konserten, uten at Young Dreams nødvendigvis skal klandres for det.

Young Dreams er dyktige, ingen tvil om det, og man sitter igjen med en følele av at konserten hadde fortjent en bedre skjebne.

Avslutningen med singelen Fog of War sitter helstøpt, og oppsummeringsvis kan man si at plateslipp med Between Places blir noe å se frem til, også med påfølgende turne. Young Dreams bedyret at publikum var det eneste som ikke var ødelagt denne kvelden, men man håper og tror at neste opptreden bryter ned mye av muren som var til stede onsdags kveld. Og det er meget mulig at bransjeaktørene var fornøyde.

NME skryter av Young Dreams

Young Dreams: Norges fremste musikkeksport?

Young Dreams – Live-versjon av «Fog Of War»

Baio i Vampire Weekend har remixet Young Dreams

Young Dreams: Drømmepop anno 2012

Ung flukt med «Young Dreams» på Øya

Warner Music og Joakim Haugland med nytt selskap: K Dahl Eftf

3 kommentarer til “Young Dreams stod skolerett under årets by:Larm”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter