Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 15. mars 2013

Australske Nervo klar for Stavanger Live

Hver dag denne uken har Stavanger Live offentliggjort nye artister til programmet. Stavanger Live presenterer det siste navnet innenfor EDM-sjangeren i programmet, den australske DJ/produsent-duoen Nervo.

Foto: Pressebilde

Tvillingene Miriam og Olivia Nervo har de siste årene gjort det stort både som låtskrivere for andre og som artister på egenhånd. Med låta «When Love Takes Over», skrevet sammen med David Guetta og fremført av Kelly Rowland, vant de blant annet en Grammy for beste låt i 2009.

Nå er også deres egne singler på full fart oppover hitlister og ut på dansegulv over hele verden. Dette er første sjanse til å oppleve dem i Norge.

– Duoen er på vei til å bli store internasjonale stjerner og er kjent for å lage super stemming der de spiller. Vi er veldig glade for å kunne presentere dem for et norsk publikum for første gang, sier Magnus Lund, bookingsjef i Stavanger Live.

Miriam og Olivia Nervo kommer fra Melbourne i Australia og begynte karrieren som talentfulle operasangere. Da de oppdaget gleden av å skrive og produsere låter for andre måtte operadrømmen skrinlegges, men verden fikk til gjengjeld låter med Kesha, Pussycat Dolls, Kylie Minogue, Britney Spears, Avicii og David Guetta signert Nervo-tvillingene. I tillegg til karrierer som internasjonale toppmodeller har de nå også selv tatt steget ut i rampelyset, og med Afrojack og Steve Aoki på laget ble deres egen låt, «We’re All No One», en massiv klubbhit i både England og resten av verden.

Til neste uke blir det flere slipp i ulike sjangere fra Stavanger Live.

Stavanger Live går av stabelen i Sørmarka Arena den 3. og 4. mai. Foreløpig er navn som Tinie Tempah (UK), Knife Party (AUS), Lupe Fiasco (US), Two Door Cinema Club (UK), Nicky Romero (NL), Karpe Diem (NO), Madeon (FR), Far East Movement (US), Lindstrøm (NO), Tønes (NO), Sub Focus (UK), Nause (SE),Truls (NO), Blood Command (NO), Savant (NO) og DJ Friendly (NO) sluppet. For mer informasjon: www.stavangerlive.no https://www.facebook.com/StavangerLIVE

 

Blood Command spiller på Stavanger Live:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter